Milli Eğitim'den İmam-Hatip Lisesi yalanlaması

MEB'den "Kız İmam-Hatip Lisesi'nde silahlı-bıçaklı kavga" açıklaması geldi.

Milli Eğitim'den İmam-Hatip Lisesi yalanlaması
Milli Eğitim'den İmam-Hatip Lisesi yalanlaması
GİRİŞ 18.03.2015 14:16 GÜNCELLEME 18.03.2015 14:23

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bir haber ajansı tarafından servis edilen haberde kavgaya karıştığı belirtilen kişilerden hiçbirinin sözü edilen okulun öğrencisi ve velisi olmadığı bildirildi.

MEB'den yapılan açıklamada, 17 Mart'ta bir haber ajansı tarafından "Kız İmam-Hatip Lisesi'nde silahlı-bıçaklı kavga" başlığıyla haber yayınlandığı belirtildi. Haberde "Okulda henüz bilinmeyen bir nedenle öğrenciler arasında kavga çıktı. Ardından, kavgaya dışarıdan gelen öğrenci velileri de karıştı" ifadelerinin yer aldığına işaret edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Söz konusu edilen İstanbul TOKİ Güneşpark Evleri Kız İmam Hatip Lisesi'nin karşısında, giriş kapısından uzak bir mesafede iki grup kavga etmiştir. Kavga okul bahçesinden uzak bir mesafede vuku bulmuştur.

Haberde iddia edildiğinin aksine, kavgaya karışanlardan hiçbiri sözü edilen okulumuzun öğrencisi ve velisi değildir. Kavgadan kaçan şahıslardan biri korunmak amaçlı olarak okulun bahçesine girmiştir. Bu süreçte Emniyet ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bilgilendirilmiş ve gereken tedbirler alınarak bütün öğrencilerimiz evlerine sağ salim gönderilmiştir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor