YGS soruları yayınlandı / TIKLA ÖĞREN

ÖSYM, 2014 ve 2015 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), sorularının Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açıldığını bildirdi.

YGS soruları yayınlandı / TIKLA ÖĞREN
YGS soruları yayınlandı / TIKLA ÖĞREN
GİRİŞ 19.03.2015 20:47 GÜNCELLEME 19.03.2015 20:54

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 15 Mart'ta gerçekleştirilen 2015-YGS veya 23 Mart 2014'te yapılan 2014-YGS giren adayların cevap kağıtlarının görüntüleri ve adayların cevap kağıtlarına yapmış oldukları işaretlemelerin, optik okuyucular tarafından okunması sonucu elde edilen aday cevapları ve soruların doğru cevapları, adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla Aday İşlemleri Sistemi (https://ais.osym.gov.tr) üzerinden erişime açıldı.

SORULAR İÇİN TIKLAYIN...

Adaylar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresine T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve "Cevap Kağıdı Görüntüleme" ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kağıdının görüntüsünü, cevap kağıdına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen aday cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek