Bizz@kampüs'e rekor başvuru

Üniversite öğrencilerinin her yıl heyecanla beklediği bizz@kampüs, bu yıl başvuru rekoru kırdı.

Bizz@kampüs'e rekor başvuru
Bizz@kampüs'e rekor başvuru
GİRİŞ 14.04.2015 13:09 GÜNCELLEME 14.04.2015 13:09

Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası için üniversitelilerin geliştirdiği yaratıcı projelerin ödüllendirildiği yarışma platformu bizz@kampüs, bu yıl 4. kez öğrencilerle buluştu. 2 Şubat- 20 Mart tarihleri arasında facebook/yildizkariyer üzerinden alınan başvurulara katılan takım sayısı 1.730’a ulaştı. Üçer kişilik takımlar halinde yarışmaya katılan 5.190 öğrenci, 8kek’e yenilik katacak fikirleriyle yarışıyor.

117 farklı üniversiteden başvuru aldı

117 farklı üniversitenin 2.-3.-4.sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrenciler, takımlarını oluşturarak başvurularını yaptılar. 8kek ile ilgili bilgilendirilen takımlar, aldıkları bilgiler doğrultusunda gerçek bir marka için proje üretme deneyimi yaşayacak. Fark yaratan projeler geliştiren ilk üç takım ödüllendirilecek. Kazanan proje sahipleri, kariyeri için güçlü bir adım atma şansını yakalarken sürpriz ödüllerin de sahibi olacak.

Final Haziran ayında

Jürinin değerlendirmeleri sonucunda birinci olan gruba 15.000 lira ödül verilecek. Ayrıca her üç grup da Yıldız Holding’de bir ay staj yapma imkanı kazanacak.

Yıldız Holding İnsan Kaynakları, yarışmanın detaylarının paylaşılması için aralarında Boğaziçi,  İstanbul Teknik, Marmara, ODTÜ, Koç, Sabancı, Bilkent, Çanakkale 18 Mart, Karadeniz Teknik, Selçuk, Kocaeli Anadolu gibi Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin de bulunduğu 26 üniversitede tanıtım toplantıları düzenledi. Bu toplantılar sayesinde binlerce üniversite öğrencisine ulaştı.

Sosyal Medyada fark yarattı

Sosyal medyanın hayatımızın bir parçası haline geldiği günümüzde, Bizz@kampüs de bu sene dijital kanallara ağırlık vererek 100.000 gence ulaştı. Sosyal medyanın gücünden yararlanarak 1730 takım başvurusu ile bir rekora imza attı.

En çok başvuru yapan Üniversiteler 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü