KITTECH Robot ve Yazılım Günleri başlıyor

KITTECH Robot ve Yazılım Günleri, 24-25 Nisan 2015 tarihlerinde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenleniyor.

KITTECH Robot ve Yazılım Günleri başlıyor
KITTECH Robot ve Yazılım Günleri başlıyor
GİRİŞ 23.04.2015 14:44 GÜNCELLEME 23.04.2015 23:47

24-25 Nisan 2015 tarihlerinde Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlenecek olan KITTECH Robot ve Yazılım Günleri; teknoloji sektörünün önde gelen yöneticilerini,sektöre ilgi duyan akademisyenleri ve binlerce öğrenciyi buluşturmayı amaçlamaktadır. 

Robot ve Proje yarışmalarının düzenleneceği bu iki günde; mini sumo, çizgi izleyen ve serbest kategorilerinde robotların gösterileri ve yarışmaları düzenlenecektir.

Proje yarışmalarında ARGE teknolojileri alanında proje fikirleri(fikir-poster) ve akıllı teknolojiler(prototip) alanında projeler sergilenecek ve en iyi projelere ödüller verilecektir.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ilk ve en büyük teknoloji etkinliği olan KITTECH Robot ve Yazılım Günleri, bu bölgedeki öğrencilerin teknoloji ve robotik alanda gelişmelerini amaçlamaktadır.

Prof.Dr.Tamer Yılmaz, Prof.Dr.Mehmet Kanoğlu, Daron Yöndem, Hasan Yaşar, Hakkı Alkan, Aykut Aslantaş, Hamza Şamlıoğlu, Eyüp Çelik, Orçun Madran, Okan Yıldırım, Ali Arslan, Senem Anıl gibi teknoloji ve girişimcilik dünyasının önde gelen konuşmacılarının konferanslar düzenlediği bu etkinlikte, Robotların gösterimleri de teknoloji meraklılarıyla buluşuyor.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi almak için kittech.hku.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız