Kartal AİHL 2015 yaz etkinlikleri başlıyor

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi geleneksel yaz etkinlikleri Ramazan Kayan'ın da katılacağı zengin kültür-sanat faaliyetleriyle başlıyor.

Kartal AİHL 2015 yaz etkinlikleri başlıyor
Kartal AİHL 2015 yaz etkinlikleri başlıyor
GİRİŞ 29.05.2015 15:07 GÜNCELLEME 29.05.2015 15:07

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, ders yoğunluğunun azaldığı, sınavların sona erdiği tatil öncesi günleri dönem sonu faaliyetleriyle değerlendiriyor. Kış veya Yaz Etkinlikleri olarak isimlendiren proje öğrenciler için farklı öğrenme alanları oluşturuyor.

Ülkemizde sınavların bitmesiyle karneye kadar olan zaman dilimini öğrenciler devamsızlık yaparak okul dışı mekânlarda değerlendirirken Türkiye'nin her bölgesinden öğrencisi bulunan ve yatılı olma özelliği taşıyan Kartal AİHL'de öğrenciler okul mekânlarını daha farklı dolduruyorlar.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi ve Türkiye Hafızlık şampiyonu Yunus Emre Yanaz’ın yer alacağı Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle başlayacak olan etkinlikler, 30 yıllık yayıncılık tarihinin işlendiği “Kartal Neşriyat” sergisiyle devam edecek.

Ramazan Kayan, Hasan Kaçan, Kerem Kınık ve TRT’nin sevilen dizisi Seksenler’in oyuncularının da yer alacağı etkinliklerde ayrıca “5 Ülke 1 Medeniyet” ve “Elim Elinle Anlamlı” projelerini katılımcılarla paylaşılacağı açıklandı.

Yıl içerisinde akademik, sosyal, kültürel ve mesleki alanlarda başarı elde eden öğrencilerin ödüllendirilmesinin ardından geleneksel fidan dikme ve piknik gerçekleştirilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek