Sürmene İHL öğrencilerine Kuran-ı Kerim dağıtıldı

ULGAYAD Sürmene İHL öğrencilerine Kuran-ı Kerim hediye etti.

Sürmene İHL öğrencilerine Kuran-ı Kerim dağıtıldı
Sürmene İHL öğrencilerine Kuran-ı Kerim dağıtıldı
GİRİŞ 12.06.2015 13:35 GÜNCELLEME 12.06.2015 13:35

ULGAYAD ve Sürmene Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği yıl sonu etkinlik programında Trabzon Sürmene İHL öğrencilerine Kuran-ı Kerim ve mealini hediye ettiler.

Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği (ULGAYAD) ve Sürmene Kaymakamlığının ortaklaşa organize ettiği programda Trabzon Sürmene İHL öğrencilerine karne hediyesi olarak Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim ve meali hediye edildi.

Yaklaşık 450 orta ve lise öğrencilerine hediye edilen Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim ve meali programına Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci, ULGAYAD Genel Başkanı Şükrü Demir, ULGAYAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kalemci, Milli Eğitim Şube Müdürü Medai Sayan, Okul Müdürü Muzaffer Ayvazoğlu, ULGAYAD Trabzon Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Kolenoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Arslan, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşma yapan Sürmene Kaymakamı Şevket Atlı, öğrencilere başarılar dilerken bir müjde de verdi. Kaymakam Atlı, 2016 yılına yetiştirmeye çalışacakları yeni bir imam hatip lisesi ile uygulama Caminin de temeli atıldığının müjdesini verdi.
Programda okul birincilerine ve Trabzon ili genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve belge verildi.

Tüm okul öğrencilerine Elmalılı Hamdi Yazır'ın Kuran-ı Kerim ve mealinin dağıtımı yapıldıktan sonra program sona erdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor