Şimdi eğitimci adayları yetiştiriyor

TÜRGEV bünyesinde hizmet vermeye başlayan Palet Montessori Eğitim Kurumları, şimdi eğitimci adayları yetiştirmek için harekete geçti.

Şimdi eğitimci adayları yetiştiriyor
Şimdi eğitimci adayları yetiştiriyor
GİRİŞ 17.06.2015 16:11 GÜNCELLEME 17.06.2015 16:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2011 yılında TÜRGEV (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı) bünyesinde hizmet vermeye başlayan Palet Montessori Eğitim Kurumları, öğrencileri için uyguladığı yenilikçi eğitim vizyonunu şimdi eğitimci adayları yetiştirmek için de sergiliyor. Genç eğitimciler ya da eğitimci adaylarının mesleki gelişimlerine ve vizyonlarına katkı sağlamak amacıyla; alanında dünyanın en iyi eğitim kurumlarında sertifikalı eğitim ve staj imkanı sunuyor.  "Gençlik ve Eğitim" de katma değer üreterek, eğitim camiasına katkı sağlamayı misyon edinen kurum; interdisipliner çalışmalara yatkın, öğrenmeye ve gelişime açık tüm gençlere ayrıcalıklı bir fırsat sunuyor.

LONDRA ve CONNECTICUT’ta %100 burslu olarak düzenlenecek bu programa Eğitim Fakültesi başta olmak üzere, Sosyal Bilimler ve Temel Bilimler alanında eğitim gören ya da yeni mezun öğrenciler başvurabilecek. Katılımcıların tüm vize, ulaşım, konaklama, yaşam ve eğitim masrafları Palet Montessori Eğitim Kurumları tarafından karşılanacak. Bu program kapsamında başvuran bazı adaylara kurum bünyesinde kariyer fırsatları ve iş/staj teklifleri sunulacak. Programın başvuruları online olarak www.paletmontessori.com  sitesinden 30 Haziran'a kadar yapılabilecek.

YORUMLAR 3
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yetiştireceği adından belli...
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugün paralelci olarak adlandırılan cemaat hizmetlerine rakip olarak çalışan , hakkında birçok olumsuz iddia bulunan ama önceki hükümetin desteğini aldığı için havuz medyasında dillendirilmeyen bir kurumdur. CHP&MHP koalisyonundan sonra ilerlemesi mümkün görünmemekte.
    Cevapla
  • akit 8 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir dönemdeyiz ki yarın gelen bir iktidar türgev de yatişenler paraleldir diyerek çok rahat bir şekilde kapı dışarı edecek çok kaostik bir konumdayız... çok kötü bir çığır açıldı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü