AÖF tek ders sınav sonuçları www.anadolu.edu.tr

AÖF tek ders sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF 2015-2016 akademik takvim ve tek ders sınavları ile ilgili ayrıntılar haberimizde..

 AÖF tek ders sınav sonuçları www.anadolu.edu.tr
AÖF tek ders sınav sonuçları www.anadolu.edu.tr
GİRİŞ 13.07.2015 14:51 GÜNCELLEME 13.07.2015 14:52

AÖF tek ders sınavı sonuçları www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinde. AÖF Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin merakla beklediği final sonuçları bugün açıklandı. 23-24 Mayıs tarihlerinde AÖF final sınavlarına giren öğrenciler sonuçları üniversitenin resmi internet sitesinden öğrenebiliyor. Tek dersten kalanlar için de ayrıca sınav düzenleyen AÖF, sınav giriş belgelerinin 22 Haziran 2015 tarihinden itibaren www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden veya AÖF bürolarından alınabileceğini duyurdu. Yayınlanan duyurunun içeriği ise şöyle, “Anadolu Üniversitesi'nin Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı olup 2014-2015 öğretim yılının güz dönemi ya da bahar döneminde sadece bir (1) dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde mezun olabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır. 2014-2015 Tek ders sınavı 27 Haziran yapılacak.”

AÖF Açıköğretim tek ders sınav sonucu için tıklayın

AÖF tek ders sınavı şu esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecek:
 

1-Kayıtlı olduğu bölüm/programda tüm dersleri alan ve sadece bir (1) dersten başarısız olduğu için mezun olamayan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.
 
2-Öğrencinin sınava gireceği tek derse 2014-2015 öğretim yılı güz veya bahar döneminde kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.
 
3-Başarısız olduğu tek dersten (DZ), (YZ) harf notu alan öğrencilere tek ders sınav hakkı verilmez.
 
4-Uygulamalı dersler (laboratuvar, pratik çalışma, klavye öğretimi ve benzeri uygulamalı dersler) için tek ders sınav hakkı verilmez.

AÖF TEK DERS GİRİŞ BELGELERİ BURADA TIKLA
 
5-Tek ders sınav notu dönem sonu sınavı notu yerine geçer. Başarı notu, dönem içi notları ile tek ders sınav notunun yüzdelik bilgileri dikkate alınarak belirlenir.
 
6-Tek ders sınavı sonucunda hesaplanan başarı notuna göre öğrencinin harf notu, ilgili dönemde o dersten bağıl değerlendirme sonunda oluşan harf notu aralıkları dikkate alınarak belirlenecektir.
 
7-Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz. Tek ders sınavına girmeyen öğrencilerin dönem sonu harf notları geçerli olacaktır.
 
8-Tek ders sınavı 27 Haziran 2015 Cumartesi günü saat 14:00'de Adana, Ankara, Antalya,Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon,Van illeri ile KKTC/Lefkoşa ve cezaevinde olup tek ders sınavına girebilecek öğrenciler için bulundukları illerdeki cezaevlerinde gerçekleştirilecektir.
 
9-27 Haziran 2015 Cumartesi günü tek ders sınavının yapılacağı illerde ve KKTC/Lefkoşa'da bulunan AÖF büroları 10:00 – 15:00 saatleri arasında açık olacaktır.
 
10-Tek ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz tek ders sınavına gireceği sınav ilini, 11-12 Haziran 2015 tarihlerinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin “Giriş Yapmak İçin Tıklayınız” bağlantısından T.C. kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile öğrenci sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 444 10 26 – 850 200 46 10-19 (10 Hat) nolu Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezi'ni arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço