Hayırsever işadamı okuldan adını sildirdi

Bursalı hayırsever işadamı yaptırıp Gülen Cemaati'ne bağışladığı okuldan “benim ismimi kullanmayın” diyerek adını sildirdi.

Hayırsever işadamı okuldan adını sildirdi
Hayırsever işadamı okuldan adını sildirdi
GİRİŞ 15.08.2015 17:08 GÜNCELLEME 15.08.2015 17:08
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Bir dönem Gülen’e en yakın isimlerden biri olan Hüseyin Gülerce, bugün sosyal medyada bir paylaşımda bulunarak Bursalı bir hayırsever bir işadamının yaptırıp Gülen örgütüne bağışladığı okuldan “benim ismimi kullanmayın” diyerek adını sildirdiğini yazdı.

Sabah o okulu ve Gülen örgütünün yaptıklarını içine sindiremeyen hayırsever işadamını buldu.

Bursa'nın tanınmış işadamlarından Ferudun Kahraman, geçmişte yaptırdığı ve Gülen Cemaatinin eğitim alanında faaliyet gösteren firmalarına bağışladığı okulların isminin değiştirilmesi için çalışma başlattı.

Avukatı aracılığıyla İl Milli Eğitim ve valiliğe başvuran Kahraman, paralel yapıya hizmet eden Silm Eğitim Tesisleri İşletme ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ihtar çekerek, babasının ve annesinin ismini verdiği okulların adlarını değiştirilmesini istedi.

İşadamının babasının ismine taşıyan Rafet Kahraman Lisesi bir zamanlar paralel yapının üssü konumunda ve tüm toplantılar burada yapılıyordu.

AVUKATI İHTARNAME GÖNDERDİ

İşadamının avukatı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Valiliğe başvuruda bulunduktan sonra okulları kullanan Silm şirketine ihtarname gönderdi. "17 aralık 2013 tarihinden sonra meydana gelen olaylardan müvekkilim ve ailesi son derece rahatsızlık duymuştur" denilen ihtarnamede Kahraman ailesinin isim ve soy isimlerinin bundan sonra bu okullarda kullanılmaması aksi takdirde yasal yollara başvurulacağına yer verildi

YORUMLAR 35
  • vatanhaini orgut 8 yıl önce Şikayet Et
    Cesur adam. Tebrikler. Her vatansever bu vatanhaini paralelcilere gereken dersi vermeli
    Cevapla
  • Anti Science 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında vatana ihanet eden bu örgütün elindeki bağışlanmış bütün taşınmazlar yaptıran hayırseverler tarafından mahkemeye verilerek el konulmalı ve devlete hibe edilmeli...
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    hizmet herkese nasip olmayacak ya ... allahım şükürler olsun
    Cevapla
  • yusuf bey 8 yıl önce Şikayet Et
    yusuf kardeşim eğer sizin hizmetiniz bu ise bırakında bize nasip olmasın Allah korusun neden diyeceksin yıllarca hizmet hareketine gönül verdik binlerce hatta milyonlarca kişi aynı şekilde gönül verdi ama gelinen nokta sadece menfaat olmuş.Yurt dışında görev yaptım oralarda adaletsizlik hat safhada özellikle orta doğu yapılan haksızlıklar özellikle orta doğuda ki müdürlerin öğretmenlerin kibirlikleri zenginlikleri ile övünmeleri v.s alt kısmı hor görmeleri sadece kurban himmet burs gazete kayıtları zamanında millete yaklaşıp sonra geri çekilmeleri ve daha bir sürü şey hangi birini sayayım...Alın bu hizmet sizin olsun arkadaşım kime yapıldığı belli olmayan hizmet sizin olsun...
    Cevapla
  • Ali Veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Hainliğe hala hizmet diyenler var ya...
    Cevapla
  • Kenan ÇAKICI 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc Askerimizi, polisimizi korusun.
    Cevapla
  • İsmail 8 yıl önce Şikayet Et
    Daiş, taliban, fetö Batının islamiyeti karalamak için kurdurduğu örgütlerdir. Ancak Tüm insanlık bunların "batı ile bağlantılı sahte örgütler olmaları dolayısıyla" gerçek islamı araştırıp bulacaklardır inşallah. Bunlar 21. yy.'lın Lavrensleridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor