Bayburt Üniversitesi'nden 'Teröre' kınama!

Bayburt Üniversitesi Senetosu, son günlerde yaşanan terör olayları ve şehit haberlerinin ardından bir kınama mesajı yayınladı.

Bayburt Üniversitesi'nden 'Teröre' kınama!
Bayburt Üniversitesi'nden 'Teröre' kınama!
GİRİŞ 10.09.2015 16:22 GÜNCELLEME 10.09.2015 16:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bayburt Üniversitesi Senatosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, yüzyıllardır vatan edinilen bu topraklarda daima eşitlik, huzur, kardeşlik ve sadakat duygularının  hakim olduğu ifade edildi.

Bu yüce milletin huzurunu bozmak isteyen odakların, yıllardır nice vatan evladını, çoluk  çocuk demeden binlerce kişiyi  şehit ettiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Terör örgütleri özellikle son günlerde kalleşçe saldırılarını artırmış, ocaklarımıza, yüreklerimize ateş düşürmüştür ve düşürmektedir. Şehit kanlarıyla sulanmış, her ferdinin canından aziz bildiği bu topraklar terörün hiçbir türüne, hiçbir terör örgütüne boyun eğmemiştir, eğmeyecektir. Vatanında herkes huzur içinde yaşasın, vatanına namahrem eli değmesin diye kendini feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, cesur gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Terör, ülkemizin parçalanamaz bütünlüğüne asla gölge düşüremeyecektir. Milletimiz bu acı sınavdan da birlik içinde çıkacak, terör örgütlerine ve terörden beslenen şer odaklarına haddini bildirecektir. Sağduyu ve metanet duygularıyla sabır gösteren milletimizin başı sağ olsun diyor, Bayburt Üniversitesi Senatosu olarak bu menfur saldırıları nefretle kınıyor, lanetliyoruz."
 

YORUMLAR 1
  • Aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Bayburt.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!