İnsan Vakfı'ndan Öğrenciye Kurban!

İnsan Vakfı, bu yıl hayırseverlerin kendilerine bağışlayacakları kurbanları öğrencilere ve Suriyeli ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

İnsan Vakfı'ndan Öğrenciye Kurban!
İnsan Vakfı'ndan Öğrenciye Kurban!
GİRİŞ 10.09.2015 17:09 GÜNCELLEME 10.09.2015 17:09

2015 yılı kurban organizasyonu ile ilgili açıklama yapan İnsan Vakfı Genel Başkanı Kemal Eliş şunları söyledi: “1992 yılında “Önce İnsan” diyerek ve eğitimi önceleyerek faaliyetine başlayan İnsan Vakfı, kurulduğu günden bu güne aralıksız faaliyetlerini sürdürüyor.

Vakfımız yıl içinde binlerce öğrenciye eğitim veriyor, binlerce öğrenciye burs, öğrenci evi, kitap ve kırtasiye gibi yardımlarda bulunuyor. Vakıf ayrıca okul yapımı, okullara kütüphane kurma, mescit yapma gibi talebe yönelik yardım faaliyetlerini de yürütüyor.

İnsan Vakfı olarak 2015 yılı kurban organizasyonumuzun Türkiye ayağında, hayırseverlerin bağışlayacağı kurbanlardan elde edilen etleri yıl boyunca öğrencilere dağıtacağız. Ayrıca İstanbul’da ikamet eden Suriyeli misafirlere de kurban eti ulaştıracağız.

Bu yıl Türkiye ve Afrika’da kurban kesimi yapacağız. Kurban kesim bedelimiz Türkiye için 690, Afrika içinse 390 Lira’dır. Türkiye’de ve Afrika’da ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere hayırseverlerin kurban bağışlarını bekliyoruz.” 

İnsan Vakfı kurban organizasyonu ile ilgili ayrıntılı bilgilere bu adresten ulaşılabiliyor; www.insanvakfi.org.tr

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor