Engelli memur adaylarına ücretsiz kurs

Esenler Belediyesi, Nisan ayında gerçekleştirilecek EKPSS'ye girecek adaylara ücretsiz kurs hizmeti verecek. Kursa kayıtlar başladı.

Engelli memur adaylarına ücretsiz kurs
Engelli memur adaylarına ücretsiz kurs
GİRİŞ 18.01.2016 14:27 GÜNCELLEME 18.01.2016 14:27

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Merkezi (ESENKOM) ve Esenler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde engellilere yönelik gerçekleştirilecek kurs hizmeti kapsamında; engelliler alanlarında uzman öğretmenler tarafından dersler alarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanabilecekler. Her hafta Cumartesi ve Pazar günleri 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Menderes Mahallesi'ndeki Çocuk Sokağı'nda yer alan Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü içindeki Annemle Okuyorum Kütüphanesi'nde gerçekleştirilecek kursta; Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler ve Vatandaşlık gibi genel yetenek derslerinde eğitim verilecek. Kurs kapsamında işitme engelli memur adayları için de dersler işaret diliyle anlatılacak. Dersler, 13 Şubat Cumartesi günü başlayacak. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 444 00 73 (Dâhili 7312) numaralı telefonu arayabilirler.

EKPSS’ye; ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans/lisans programlarından mezun olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelli adaylar başvurabilirler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!