Ankara dahil 7 ilde okullara kar tatili

Ankara Valiliği, milli eğitime bağlı ilk, orta ve liseler ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Ankara dahil 7 ilde okullara kar tatili
Ankara dahil 7 ilde okullara kar tatili
GİRİŞ 21.01.2016 06:09 GÜNCELLEME 21.01.2016 08:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kent genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrenciler için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla bugün milli eğitime bağlı ilk, orta ve liseler ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli kadınlar ile engelli personelin bugün idari izinli sayılacağı da bildirildi.

İZMİR

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

MANİSA

MANİSA’nın Demirci İlçesi’nde, yoğun kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

UŞAK

Uşak’ta, etkili olan kar yağışı nedeniyle valilik il genelinde ilk ve orta dereceli okulları bir günlüğüne tatil edildi. Kamu kuruluşlarında çalışan hamile ve engelliler de idari izinli sayıldı. 

ÇANAKKALE

Çanakkale'nin Yenice İlçesi’nde, etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bugün ara verildi. 

BALIKESİR

Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü, ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin mağdur olmaması için, Altıeylül, Karesi, Balya, Dursunbey ve Savaştepe’de, bugün tüm okulların, Gömeç İlçesi’nde, taşımalı eğitim yapan, Hacıoğlu, Kumgedik, Kuyualan, Keremköy, Kubaslar, Dursunlu, Ulubeyler ve Hacıhüseyinler, kırsal mahallelerindeki okulların tatil edildiğini internet sitesinden duyurdu.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de ilk ve orta dereceli okullar valilik tarafından, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün tatil edildi.

YORUMLAR 2
  • Mete TÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    İlköğretim okullarının tatil olması normal, ancak lise neden tatil oluyor, bu çocuklar hiç kar görmeyecek mi, sanki tatil olunca çocuklar evde mi oturuyor. Bırakın biraz zorluk görsünler, hayata alışsınlar.
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    bende istanbul sandım. :))))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...
CHP yandaşının ‘anket’ yalanı elinde patladı! Anket şirketinden Saymaz’a cevap gecikmedi!