Nabi Avcı'dan velilere uyarı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da karne heyecanı yaşayan öğrencileri ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Avcı, karneleri dağıttı.

GİRİŞ 22.01.2016 10:59 GÜNCELLEME 22.01.2016 12:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Beykoz'daki Güzelcehisar İlkokulu'nda öğrencilerin karnelerini dağıttı. 

Gazetecilere açıklama yapan Avcı, "Sokağa çıkma yasağının olduğu bölgelerde öğrencilerimiz eğitimlerini tamamlayacak. 180 iş günü eğitim alacaklar. Dönem sonu bu eğitimi tamamlamak için süre uzatılabilir" diye konuştu. 

Sömestrde öğrencilerin dinlenmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Nabi Avcı, "İkinci dönemde bütün okullarımızda her şeye rağmen çocuklarımız okullarına dönecekler" diye konuştu.

Bakan Avcı, ödevsiz geçecek tatil için velilere seslenerek "Bazı öğrencilerimizin karnelerinde beklenmeyen karneler olabilir. Bu tür notlar, öğrencilerin çalışmasına yönelik verilmiş olabilir. Bu notlardan dolayı karamsarlığa kapılmaya gerek yok. Velilerimizin de bu tür düşük notlar için öğrencilerimizi üzmemeleri kırmamaları, tam tersine onları teşvikle ikinci yarıyıla hazırlamalarını diliyoruz.

"VELİLERİN KARNELERİNİ AÇIKLARIZ"

Bütün velilerimizin geçmiş karneleri arşivimizde var. Çocuklara çok fazla yüklenen veliler olursa o karneleri açıklarız. İşin şakası bir yana eskisi gibi karne dramların yaşanmaması gerektiğini biliyoruz." dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Okullar tatile mi giriyor! Açıldı mıydı ki!
    Cevapla
  • adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana Nabi Dede...:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu