Başvuran herkes yurt dışına staja gidiyor

Turken Vakfı ve Comodo, Türkiye’nin en yetenekli ve gelecek vadeden gençlerini arıyor...

Başvuran herkes yurt dışına staja gidiyor
Başvuran herkes yurt dışına staja gidiyor
GİRİŞ 29.01.2016 10:47 GÜNCELLEME 29.01.2016 10:57

Eğitim alanında faaliyet gösteren Turken Vakfı ve dünyanın en büyük siber güvenlik şirketlerinden biri olan Comodo, eğitim ve iş hayatını birleştirdikleri burs-staj programı için Türkiye’nin en yetenekli ve gelecek vadeden gençlerini arıyor.

ABD'de eğitim gören Türk öğrencilerine yurt ve burs imkanları sağlamasıyla tanınan Turken Vakfı ve bilgi teknolojileri alanında dünyada önemli bir yere sahip olan Türk firması Comodo, bilişim alanında Türkiye'nin en yetenekli ve gelecek vadeden öğrencilerini ya da yeni mezunlarını tespit edip onlara vizyon kazandırmak ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Turken-Comodo Prestij Burs Programı için iş birliği yaptı.

Projenin uygulama aşaması ise Türkiye'de önemli işbirliklerine imza atmış Mental İnsan Kaynakları tarafından yürütülecektir. Burs başvuruları 30 Ocak'a kadar devam edecek.

Proje kapsamında Türkiye’nin genç yeteneklerine 1000 Dolar burs ve yurtdışında staj imkanı sağlanacaktır. Projeye başvuru www.bilisimbursu.com adresinden gerçekleştirilecektir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti