Aziz Sancar Eğitim Köyü açılıyor

Eğitim köyü Düziçi Belediyesinin teşvikleri, Proje Koordinatörü İngilizce öğretmeni Harun Reşit Sevimli tarafından hayata geçiriliyor.

Aziz Sancar Eğitim Köyü açılıyor
Aziz Sancar Eğitim Köyü açılıyor
GİRİŞ 02.03.2016 08:50 GÜNCELLEME 02.03.2016 08:50

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı yaptığı açıklamada 10 Aralık 2015 tarihinde Kimya Alanında Nobel Ödülüne layık görülen Aziz Sancar’ın da bilgisi ve onayı alınarak Dünyaca ünlü Haruniye Kaplıcalarına yürüyüş mesafesinde olan 110 Dönümlük çam ormanları arasındaki tesislerin eğitim köyüne dönüştürüleceğini ve burada özellikle başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilerin kampa alınacağını bildirdi.

Düziçi Belediyesinin tüm imkânlarını seferber ederek kamp alanının tüm alt yapı ve üst yapı eksiklerini tamamlamak için 100 kişilik ekiple kolları sıvadık. En kısa zamanda tüm eksikler giderilecek Düziçi Belediyesi marifetiyle eğitim köyü mayıs ayında açılacaktır.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı; öğretmen ve öğrenci başvurularının alınmaya başladığını eğitim köyü ile ilgili her türlü bilgiye www.azizsancaregitimkoyu.net ile 0 850 346 57 47 no’lu tesis numarasından ulaşabilirsiniz Eğitim Köyümüzün ülkemize, ilime ve Düziçi’mize hayırlı olmasını diliyorum dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü