KPSS tarihleri değiştirildi

ÖSYM, sınav takviminde 9 Haziran 2016 olarak yer alan 2016-KPSS Lisans Sınavı sonuç açıklama tarihini 14 Temmuz 2016 olarak değiştirdi.

KPSS tarihleri değiştirildi
KPSS tarihleri değiştirildi
GİRİŞ 09.03.2016 19:25 GÜNCELLEME 09.03.2016 19:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, Kamu Görevlilerine İlk Defa Atanacaklar için Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'in 25 Ocak 2016 tarihli kararla yürürlüğe girmesi ile ÖSYM'nin sınav takvimine göre 9 Haziran 2016 olarak yer alan 2016-KPSS Lisans Sınavı sonuç açıklama tarihinin 14 Temmuz 2016 olarak değiştirilmesine karar verildiği ve sınav takvimindeki sonuç açıklama tarihinin bu doğrultuda güncellendiği bildirildi.

Öte yandan ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği yetkilileri, takvim güncellemesinin 2016 yılının ilk merkezi yerleştirmelerinde 2014 yılı KPSS sonuçlarının kullanılmasını ve 2016 yılının haziran ayı sonuna kadar mezun olacak adayların bu yerleştirme için tercih bildiriminde bulunmasını sağlamak amacıyla yönetim kurulu kararı ile alındığını bildirdi.

YORUMLAR 6
  • Mücahit 8 yıl önce Şikayet Et
    Merkezi alımlar artırılsın,torpil,iltimas,açıktan atama bir daha geri gelmemek üzere kaldırılsın. 2010 kpss de hırsız fethullahçılar memuriyetlerine son verilsin bunların yerine 2010 kpss ile atama yapılsın,o kişiler hâla çocuklarına benim hakkım olan parayı yedirmekte ve hukuk(!) bunlara hâla müsade etmektedir. Taşörenlere verilecek kadro haksızdır,eğer ki bu kadro merkezi alımla yapılsa puanlar 65-70 arasına kadar düşecek.bu puanlardan aşşağı alanlar da bırakın da memur olmasın.Devleti itibarsızlaştırmaya gerek yok.Şu an hakkımızı istiyoruz,baş kaldırmıyoruz
    Cevapla
  • Tarkan 8 yıl önce Şikayet Et
    neden 2014 yılında sınava girenler başvursun diye 2016 sınavları geç açıklanıyor? 2014 yılında sınava girenlerin ne ayrıcalığı var bunu açıklamaları lazım? Kimseye yada herhangi bir zümreye ayrıcalık tanınamaz.. Yok mu bunları okuyan bir avukat yada savcı???
    Cevapla
  • Zargan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya dünyadan haberiniz yok be kardeşim. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz... 2014 yılı kpss sinin sayılmasını sağlayan o yukarda yazdığın hukukçular zaten
    Cevapla
  • erbaalı 8 yıl önce Şikayet Et
    ağustosta atama olmamayabilir diyonuz mayısta sınav var temmuzda açıklyonuz şubatta atama ne iş yaa
    Cevapla
  • cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil bir saçmalık ya 2 ay sonra sınavı mi açıklanır bari sınavı 22 haziranda yapın bir anlamı olsun
    Cevapla
  • bir tık 8 yıl önce Şikayet Et
    bir tık için laf oyunu yapmaya gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak