Palet Montessori yurtdışı eğitim ve burs programı

Palet Montessori Eğitim Kurumları, İngiltere/Londra ve ABD/Connecticut’ta eğitim programı düzenleyecektir.

Palet Montessori yurtdışı eğitim ve burs programı
Palet Montessori yurtdışı eğitim ve burs programı
GİRİŞ 04.05.2016 16:18 GÜNCELLEME 04.05.2016 16:18

Palet Montessori Eğitim Kurumları, eğitim fakülteleri başta olmak üzere sosyal bilimler ve temel bilimler alanında eğitim gören ya da yeni mezun olmuş öğrencilere  katkı sağlamak, mesleki ve dil gelişimlerini desteklemek amacıyla İngiltere/Londra ve ABD/Connecticut’ta eğitim programı düzenleyecektir.

Programa ilgili fakültelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile mezunları, yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler; anaokulu, okul öncesi ya da ilkokul eğitimi veren kurumlarda çalışan eğitimciler başvurabilecektir. Başvuran adaylarda tercihen B1 seviyesinde İngilizce, lisans öğrencileri için en az 2,5/4.00 not ortalaması ve 35 yaş altında olması beklenmektedir.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek program kapsamında geçtiğimiz yıl 500’ü aşkın aday değerlendirilmiş ve başvuru yapan uygun adaylar yurtdışı eğitiminin yanı sıra Palet Montessori Eğitim Kurumları ve Mental HR Consultancy’nin sunmuş olduğu kariyer fırsatlarından yararlanma imkanı bulmuşlardır.

Katılımcıların tüm masrafları Palet Montessori Eğitim Kurumları  tarafından karşılanacak olup başvurular www.paletmontessori.com adresinden gerçekleştirilecektir.

Program süresince Palet Montessori Eğitim Kurumları ve Mental HR Consultancy tarafından başvuran tüm adaylara iş fırsatı ve kariyer planlama desteği ücretsiz sunulabilecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira