Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır? Öğren

Yaz tatiline girmek için gün sayan öğrenciler ''Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır?'' sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar...

Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır? Öğren
Takdir Teşekkür Hesaplama Nasıl Yapılır? Öğren
GİRİŞ 09.06.2016 11:05 GÜNCELLEME 09.06.2016 11:08

2015-2016 eğitim öğretim yılının 2. döneminin sona ermesine sadece sayılı günler kaldı. Karnelerini almak için sabırsızlanan milyonlarca öğrenci şimdi ''Takdir Teşekkür Hesaplama'' işlemini araştırıyor. İşte en çok merak edilen sorunun yanıtı...

Öğrenciler takdir teşekkür hesaplama işlemini internet üzerindeki çeşitli sitelerde bulunan 'Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu'nu kullanarak veya cep telefonu uygulamalarından faydalanarak yapabilirler.

CEP TELEFONUNDAN TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Eğer Android sistemine sahip bir akıllı telefon ya da tablet sahibiyseniz; ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama sayesinde Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için cep telefonunuzdaki Google Play uygulamasına girip, arama kısmına 'Takdir Teşekkür Hesaplama' yazmanız gerekiyor. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra ders notlarınızı ekranda uygun olan yerlere yazarak hesaplama işlemini tamamlayabilirsiniz.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİ TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMASINI NASIL YAPACAKLAR?

TEOG 2. Dönem sınavlarına katılan 8. sınıf öğrencileri sabırsızlıkla TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Öğrenciler TEOG sonuçlarını öğrenmeden ne yazık ki takdir teşekkür hesaplama işlemini yapamayacaklar.

8. sınıf öğrencilerinin takdir teşekkür hesaplaması yapabilmeleri için MEB'in TEOG sınav sonuçlarını açıklamasını beklemeleri gerekmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...