En güzel karne tebrik mesajları (17.06.2016)

Türkiye'deki yaklaşık 17,5 milyon öğrenci için bugün karne günü. En güzel karne tebrik mesajları için haberimizi ziyaret edebilirsiniz.

En güzel karne tebrik mesajları (17.06.2016)
En güzel karne tebrik mesajları (17.06.2016)
GİRİŞ 17.06.2016 13:04 GÜNCELLEME 17.06.2016 13:04

Bugün Türkiye'de okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede öğrenim gören yaklaşık 18 milyon öğrenci için karne günü.

Öğrenciler karnelerini aldıktan sonra yaklaşık olarak 3 ay sürecek olan yaz tatiline girecekler. Öte yandan bu okullarda görevli olan 1 milyona yakın öğretmenler için de yaz tatili başlamış olacak.

Öğrenciler bugün karnelerini alıyor. Bazı öğrenciler karnelerini alırken aynı zamanda teşekkür, takdir ve onur belgesi de alacaklar. Velilerin ise öğrencilerin karneleri ne olursa olsun çocuklarını her zaman takdir etmeleri gerektiğini unutmamaları gerekiyor.

Peki karne gününde öğrencileri göndereceğiniz bir kısa mesaj, söyleyeceğiniz güzel bir karne sözü ya da bir karne tebrik mesajı göndermek istemez misiniz? Sizler için derlediğimiz en güzel karne tebrik mesajları haberimizde..

- Son derece başarılı bu dönem için seni tebrik ediyorum. Umarım hayatın boyunca başarılı olursun.

- Biricik yavrum başarılarınla beni çok mutlu ettin. İyi tatiller.

- Çalışmalarının karşılığı olan bu güzel karnen senin mutluluğun olsun. İyi tatiller.

- Canım yavrum olağanüstü bir performans göstererek bu notları fazlasıyla hak ettin. Teşekkür ederim. Ailenle birlikte sabır ve özveriyle yaptığınız çalışmaların meyvesi olan bu güzel karnen senindir. Çok teşekkür ederim.

- Bu yıl gösterdiğin performansın bütün eğitim öğretim hayatınca devam etmesini dilerim. İyi tatiller.

- Bu mutlu günü böylesine güzel bir karneyle tamamladığın için beni çok sevindirdin. Teşekkür ederim yavrum.

- Okula başladığın ilk günden beri severek yaptığın her çalışmanın karşılığı bu karnededir. Başarılar dilerim. Senin gibi bir evlada sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

-Canım yavrum ilk günden beri yanında olan ve desteğini esirgemeyen ailene teşekkür ediyorum. Sende böyle bir aileye sahip olduğun için onlara teşekkür et. İyi tatiller.

- Güler yüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması temenni ediyorum.

- Başarılarının bir ödülü olan bu Takdir Belgesini bize hediye ettiğin için çok teşekkürler yavrum. Ailen olarak her zaman arkandayız.

- Teşekkür Belgesi ile bizleri çok mutlu ettiğini bilmeni isteriz çocuğum. Anne ve baban olarak başarılarının devamını dileriz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar