Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi açıklama

15 Temmuz gecesi ülkemiz kanlı bir darbe teşebbüsü ile sarsıldı.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi açıklama
Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi açıklama
GİRİŞ 19.07.2016 16:29 GÜNCELLEME 19.07.2016 16:29

Halkımızın ve Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi camiasının dikkatine,

15 Temmuz gecesi ülkemiz kanlı bir darbe teşebbüsü ile sarsıldı. TSK içinde yapılanan FETÖ terör örgütü, kendi milletine silah doğrultmaktan, kendi meclisini bombalamaktan çekinmedi. Yüzlerce şehit, binlerce yaralı verdik. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm meclisin, yayın organlarının, güvenlik güçlerimizin ve en önemlisi kahraman halkımızın tarihe geçecek cesareti sayesinde darbeyi püskürterek bir zafer kazandık. Hiç şüphesiz Allah-u Teâlâ yanımızda idi ve silahlar, bombalar karşısında kalplerimizden korkuyu alan, bizi muzaffer eden O'nun yardımıydı. 

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Camiası olarak ayrıca acılı günlerden geçiyoruz. Okulumuzun 2003 mezunlarından Mustafa Yaman, imam olarak görev yaptığı Gölbaşı Özel Harekat Dairesi'ne yapılan bombalı saldırıda şehit düştü. Bunun bizlere verdiği gurur acısından büyüktür zira şehadet mertebesi, bir müminin erişebileceği en yüksek mertebedir. Bundan sonra şehit kardeşimizin geride bıraktığı ailesi ailemiz, çocukları çocuklarımızdır. Şer odakları bilmelidir ki, bu vatan sahipsiz değildir!

Bu hain girişim, kardeşimizi ve onunla birlikte yüzlerce vatan evladını katlederek şehit düşürürken, içinde yine Kartal camiasından kardeşlerimizin de olduğu binlercesini yaralarken titrememiştir. Fakat hesaba katmayı unuttuğu şey, vatanına duyduğu aşkla, göğsündeki imanla kendini gözünü kırpmadan feda edecek bu nesildir. İlk andan itibaren meydanları dolduran, tankların üzerinden inmeyerek onları teslim alan, canı pahasına eli silahlı hainleri bu melun girişimden vazgeçirmeye çalışan halkımız, genç yaşlı, kadın erkek demeden her gün sokaklardadır ve tarihimizde bir destan yazmıştır. Bu tavır göstermiştir ki, tarih kitapları 15 Temmuz 2016'dan sonra bu topraklara el koymaya, dışarıdan ve içeriden vatanı parçalamaya yeltenenleri bir daha yazamayacaktır.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak, devletimize, milletimize, vatanımıza ve yöneticilerimize olan bağlılığımızı tüm varlığımızla ortaya koymayı bir borç biliriz.

Duamız odur ki Cenab-ı Hak tüm ümmetimizin ve memleketimizin birliğine ve dirliğine ve hürriyetimize zeval vermesin, yöneticilerimizin güçlerini ve kudretlerini arttırsın. Vatanımızı ihanetten ve hıyanetten beri kılsın.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri