FETÖ okullarındaki öğrencilerin durumu açıklandı

FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılan üniversitelerdeki öğrencilerin akıbeti belli oldu.

FETÖ okullarındaki öğrencilerin durumu açıklandı
FETÖ okullarındaki öğrencilerin durumu açıklandı
GİRİŞ 29.07.2016 13:02 GÜNCELLEME 29.07.2016 13:59
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

FETÖ ile bağlantısı olduğu için kapatılma kararı verilen üniversitelerdeki öğrenciler için YÖK karar verdi. YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Er, kapatılan üniversitelerdeki öğrencilerin yerleştirileceği üniversitelerin belirlendiğini
açıkladı.

İşte kapatılan okulların öğrencilerinin yerleştirileceği okullar:

İpek Üniversitesi öğrencileri Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'ne, Bursa Orhangazi Üniversitesi öğrencileri Bursa Teknik Üniversitesi'ne, Canik Başarı Üniversitesi öğrencileri Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne, Selahaddin Eyyubi Üniversitesi öğrencileri Dicle Üniversitesi'ne, Melikşah Üniversitesi öğrencileri Erciyes Üniversitesi'ne, Mevlana Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne, Mevlana Üniversitesi'nin diğer bölümlerdeki öğrencileri Selçuk Üniversitesi'ne, Şifa Üniversitesi öğrencileri Ege Üniversitesine, Turgut Özal Üniversitesi öğrencileri Yıldırım Beyazıt Üniversitesine, Zirve Üniversitesi öğrencileri Gaziantep Üniversitesine, İzmir Üniversitesi öğrencileri Dokuz Eylül Üniversitesine, Murat Hüdavendigar Üniversitesi öğrencileri İstanbul Üniversitesine, Gediz Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Dokuz Eylül Üniversitesine, Gediz Üniversitesinin diğer bölümlerdeki öğrencileri İzmir Katip Çelebi Üniversitesine, Süleyman Şah Üniversitesi öğrencileri İstanbul Medeniyet Üniversitesine yerleştirilecek. Er, Fatih Üniversitesi öğrencilerinin yerleştirilmesiyle ilgili çalışmaların ise sürdüğünü bildirdi.

YORUMLAR 36
  • mazlum 7 yıl önce Şikayet Et
    Oradaki öğrencilerin hiç günahı yok, mevzuata göre ve Ösym puanına göre girmişler,ayrıca çoğunun Ftö ile ilgisi yok,ücretleri de yatırmaya devam edecekler, haksız yere insanları suçlamayın.
    Cevapla
  • abc 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖcü suçlamasıyla (çoğu haksız biçimde) binlerce devlet memuru görevden uzaklaştırılıyor, peki bu FETÖnün üniversitelerinde okuyan öğrencilerin aileleri nedir. Şayet çocuğunu özel üniversiteye göndereceksen o kadar FETÖcü olmayan üniversite varken niye FETÖ nün okullarına gönderdiler. Şimdi bu kişiler devlet üniversitelerine kaydırılarak ödüllendirilmiş olmuyor mu.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    olur canım benim kızım 360 puanlan otyometri okucak şifadan aynı üniversiteye 220 puanla gidenlen benim kızım aynı teraziye koncak yargıya baş vuracağım
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Son iki haftada yapılmış en gereksiz işlem.Bu öğrencilerin ya öğrencilikleri bitirilmeli ya da sadece aöf gibi dışarıdan hizmet veren okullara kaydolma izni verilmeliydi.Bunların saf ve cemaat bilmeyen adamlar mı zannediyorsunuz?Yok daha neler?
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların bu şekilde üniversiteye alınması yanlış. hadi burslu olanlar bedava okusunlar devlet üniversitelerinde ancak paralı okuyanlardan mutlaka para alınması gerekir. yoksa adaletsizlik olur ve resmen gariban insanların hakkı gasbedilmiş olur.
    Cevapla
  • sevda 7 yıl önce Şikayet Et
    alınıcak zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?