Anne babalara müjde!

Çocuk terbiyesi ve din öğretimi alanında toplumun çeşitli kesimlerine hitap eden yepyeni bir internet sitesi yayın hayatına başladı.

Anne babalara müjde!
Anne babalara müjde!
GİRİŞ 16.08.2016 10:45 GÜNCELLEME 16.08.2016 10:45

Sitede sevdirici ve kolaylaştırıcı bir üslupla üretilen din öğretimi içerikleri yer alıyor.

Prof. Dr. M. Yaşar Kandemir Hoca’nın teşvik ve yönlendirmeleriyle yayın hayatına giren www.DinKulturuAtolyesi.com sitesinin Yayın Yönetmenliğini Eğitimci Yazar Aydın Başar üstleniyor.

Sitenin danışma kurulunda; Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın, Ümit Şimşek, Dr. Mehmet Sürmeli, Dursun Ali Taşçı, Prof. Dr. Orhan Çeker, Prof. Dr. Bedri Gencer, Dr. M. Şerafeddin Kalay, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Kutlay, Dr. Abdurrahman Büyükkörükçü ve Prof. Dr. Mehmet Emin Ay gibi eğitim alanında uzman olan ilim adamları yer alıyor.

www.DinKulturuAtolyesi.com Yayın Yönetmeni Aydın Başar bu siteye neden ihtiyaç duyulduğunu şöyle açıklıyor:

“Bu siteyi kurarken yaklaşık yüz kadar eğitimci ve ilim erbabı yazarlarımızla istişare ettik. Hepsinden aldığımız genel izlenim, bu çalışmanın hayırlı olacağı yönündeydi. Başta Prof. Dr. M. Yaşar Kandemir Hocamız olmak üzere yayın danışma kurulumuzdaki tüm hocalarımız bu projeyi önemli buldular ve bizlerden desteklerini esirgemediler. Hepsine yürekten teşekkür ediyoruz.

Sitede şunları bulabileceksiniz:

1. ÇOCUK TERBİYESİ: Geçmişten günümüze kadar gelen kıymetli İslam âlimlerimizin çocuk yetiştirmeye ve çocuk terbiyesine dair birikimlerini sitede bulabileceksiniz.

2. KISSA HAVUZU:  Akla ve kalbe dokunan birbirinden güzel kıssaları Kıssa Havuzunda bulabileceksiniz

3. DEĞERLER SANDIĞI: Çocukların ahlaki gelişimi için hazırlanan değerler eğitimi içeriklerini Değerler Sandığı bölümünde bulabileceksiniz.

4. ANILAR GEÇİDİ:  “Anılarla Değeler Eğitimi” başlığı altında âlimlerin, kalem erbabının ve faziletli kişilerin anılarını derliyoruz. Her birisi bir değere atıf yapan birbirinden güzel anıları sitede bulabileceksiniz.

5. ALTIN ÖĞÜTLER: Alimlerin ve faziletli kişilerin kısa öz ve etkileyici öğütlerini sitede bulabileceksiniz.

6. ÖRNEK ŞAHSİYETLER: İmam Gazzali’den Bediüzzaman’a, Aliya İzzet Begoviç’ten Hasan El Benna’ya kadar İslam alimlerimizi ve abide şahsiyetleri tanıtan yazıları sitede bulabileceksiniz.

7. GÜZELLİKLERİ YAŞATALIM: İyiye ve güzele dair teşvik edilmesi gereken her türlü konuyu bu bölümde işleniyor.

Ve bunların dışında çocuk terbiyesine dair birçok farklı alandaki içeriği sitede bulabileceksiniz.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri