İhraç edilen öğretmenlerin tam listesi! - MEB, 28 bin 163 kişiyi ihraç etti!

FETÖ soruşturmaları kapsamında kaç tane öğretmen meslekten ihraç edildi? sorusuna istinaden ihraç edilen öğretmenlerin tüm listesi haberimizde.. Resmi Gazete'de yer alan 672 sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen FETÖ ile irtibatı olan kamu kurumlarındaki çok sayıda çalışanın işine son verildi. İşte Kanun hükmünde kararname ile ihraç edilen öğretmenelerin tam listesi haber7.com'da..

İhraç edilen öğretmenlerin tam listesi! - MEB, 28 bin 163 kişiyi ihraç etti!
İhraç edilen öğretmenlerin tam listesi! - MEB, 28 bin 163 kişiyi ihraç etti!
GİRİŞ 04.10.2016 10:06 GÜNCELLEME 04.10.2016 10:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İhraç edilen öğretmenler ile ilgili yeni gelişme var. MEB kurumdan uzaklaştırdığı toplam ihraç sayısını açıkladı.

Resmi Gazete'de yer alan 672 sayılı KHK ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yap ile irtibatı olan kamu  kurumlarındaki çok sayıda çalışanın işine son verildi. İşte Kanun hükmünde kararname ile ihraç edilen öğretmenelerin tam listesi haber7.com'da..

TOPLAM 28 BİN 161 MEMUR VE ÖĞRETMEN İHRAÇ EDİLDİ

Kanun hükmünde kararname ile birlikte Resmi Gazete'de ihraç edilen öğretmenlerin listesi tam yayımlandı. İşte isim isim ihraç edilen öğretmenlerin tam listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Hükümet dün gece yayınladığı 3 yeni KHK ile kamuda FETÖ ile bağlantısı tespit edilen 50 bin 589 kamu çalışanını ihraç etti. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ihraç edilen ve aralarında öğretmenlerinde bulunduğu memur sayısı 28 bin 163 olarak açıklandı. 

İHRAÇ EDİLEN ÖĞRETMENLER TAM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrası kamuda başlatılan FETÖ operasyonları sonuç vermeye başladı. Hükümet ilk kez KHK'lar ile binlerce FETÖ'cü memuru işten uzaklaştırdı.

MEB REKOR KIRDI

FETÖ'nün en fazla örgütlendiği kurum olan Milli Eğitim Bakanlığı'nda 15 Temmuz sonrası binlerce öğretmen açığa alınmıştı. Hükümet, 01 Eylül 2016 tarihli KHK ile Milli Eğitim Bakanlığı'nda aralarında öğretmenlerinde bulunduğu 28 bin 163 çalışanı kamudan ihraç etti.

Yapılan ilk değerlendirmelere göre 15 Temmuz darbe girişimi sonrası MEB tarafından açığa alınan öğretmenlerin tamamı son KHK ile ihraç edildiği belirtiliyor.

YORUMLAR 17
  • Beyhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok insanların kanina girdiler yazık suçlunun yanında sucsuzda ekmeginden oldu
    Cevapla
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Umarım pkk lı milletvekillerine sıra gelir ama hiç sabmıyorum onların yargısı yalnız fetöye kalkıyo apo ya demirtaşa hdp lilere tek tutuklama yok sadece ifadeye cagrılır onlarda gitmez tazıklar olsun....
    Cevapla
  • Mağdur öğretmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkçü cumhuriyetçi biri olduğum halde kime ait olduğunu bilmediğim yasal bir sendikadan öğrendiğim anda istifa ettiğim halde tek ifadem alınmadan ihraç edildim.herkese fetöcü ler atıldı diyenleri Allah a bırakıyorum.zerre alakam varsa beni assınlar meydan da.
    Cevapla
  • Cumhur Savcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke kimsenin babasının çiftliği değildir, birileri öyle sanıyor. Her şeyi aynı sepete koyamazsınız. Herkes hukuka saygı gösterecek ve ona göre davranmayı gelenek haline getirmeyi öğrenecek tek çözüm budur. Herkes akıl , hukuk ve anayasal sınırlarında hareket edecek. Yoksa kaçınılmaz sona herkes katlanmak zorunda kalır.
    Cevapla
  • Snfçı 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce üye olduğum sonrasında ise çıktığım sendikadan atıldım . Allah yardım etsin çok zor bir durum .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim