MEB 11 bin 500 öğretmeni açığa aldı! - İşte o öğretmenlerin açığa alınma nedeni;

Dün İçişleri Bakanı ve Başbakan Yıldırım'ın Valiler Toplantısı'nda dagündeme getirdiği terör örgütleri ile ilişiği olan öğretmenlerin tasfiyesi ile ilgili ilk somut adım atıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 11 bin 500 öğretmeni açığa aldığını duyurdu. MEB'in 11 bin 500 öğretmen açığa alması ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

MEB 11 bin 500 öğretmeni açığa aldı! - İşte o öğretmenlerin açığa alınma nedeni;
MEB 11 bin 500 öğretmeni açığa aldı! - İşte o öğretmenlerin açığa alınma nedeni;
GİRİŞ 11.09.2016 15:30 GÜNCELLEME 11.09.2016 15:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MEB kaç tane öğretmeni açığa aldı? sorusuna istinaden son dakika güncel MEB gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz..

MEB O ÖĞRETMENLERİ AÇIĞA ALDI NEDENİ İSE...

Milli Eğitim Bakanlığı'nca, bölücü terör örgütü (PKK) ve uzantılarına destek verici nitelikte faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen 11 bin 500 öğretmen açığa alındı.

'SAYILARI ARTACAK'

Valiliklerin koordinesinde yürütülen soruşturma sonuçları ile birlikte açığa alınan öğretmen sayısının 14 bine ulaşmasının beklendiği bildirildi.

YORUMLAR 5
  • Aslanselim 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece birkaç harf ve dört işlem öğreterek öğretmenlik olmaz.İmanla mücehhez nesil yetiştiren muallimlere ihtiyaç var.Ancak o zaman devlet terörden kurtulur.Cumhuriyet döneminden bu yana komünizmin yayılması ve nesillerin zehirlenmesiyle bugünkü meyveler olmuş.
    Cevapla
  • omar 7 yıl önce Şikayet Et
    vatana ihanetin bedeli ödetilsin
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    memleketin ekmeğini yeyip ihanet ediyorlar,tüm kamuda ne kadar pkk lı varsa işten atın,bakalım teröristlik nasıl oluyor anlasınlar
    Cevapla
  • ozan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar terörist ve devlet bunlara maaş veriyor böyle bölücülükle mücadele olmaz topunu görevden alıp yargılayın yeter artık ...
    Cevapla
  • Osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk soruyor, bunlar da aynen FETÖ gibi görevden niye alınmıyor? Bunların tahribatı FETÖ dan daha fazla. Bunların üzerlerine gidilmeli, çok kork ve sinsi olan bu kravatlı teröristler işi ciddi olduğunu gördüğü an hiçbir zaman kirli kabuğundan çıkamayacaklar. Bu böyle bilinmeli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…