KPSS Önlisans memurluk sınav ne zaman? Tam saati kaç

2016 yılı KPSS önlisans memurluk sınavı ne zaman? Milyonlarca memur adayının gireceği KPSS önlisans sınavı kaçta? İşte KPSS önlisans sınavıyla ilgili merak edilenler

KPSS Önlisans memurluk sınav ne zaman? Tam saati kaç
KPSS Önlisans memurluk sınav ne zaman? Tam saati kaç
GİRİŞ 16.10.2016 09:19 GÜNCELLEME 16.10.2016 09:19

2 yıllık üniversite okuyan Önlisans mezunlarının gireceği 2016 KPSS sınavı ne zaman soruları sorulmaya başladı. Sınavın olmasına az bir zaman kala binlerce memur adayı sınav tarihini merak etti. 2016 yılı ise memurluk yılı olacak. Peki KPSS önlisans sınavı ayın kaçında ve saat kaçta yapılacak? 

KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN?

22 Ekim'de yapılması beklenen KPSS önlisans sınavı 16 Ekim'de pazar günü yapılacak. Saat 9.30'da başlayacak KPSS sınavına önlisans mezunları katılacak. KPSS ortaöğretim sınavı ise 20 Kasım pazar günü yapılacak yapılacak.

KPSS SINAVI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Milyonlarca insanımızın memur olabilmek için büyük umutlarla girdiği KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı ) 2016 önlisans düzeyinde sınav sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı.

KAÇ BİN MEMUR ALINACAK?

Hükümet kamu tarihin en büyük personel alımı için düğmeye bastı. Darbe girişiminin ardından görevden uzaklaştırılan veya açığa alınan personel sayısı 70 bini geçerken bir yandan da yeni alımlar hız kazandı. 2016 KPSS sonuçlarına göre henüz ne kadar memur alınacağı açıklanmadı. Fakat yapılan çalışmalar neticesinde bu sene en yüksek memur alımının gerçekleşmesi bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı