KPSS (önlisans) sınavı giriş belgesi alma ekranı

2016 KPSS önlisans sınavı giriş yerleri açıklandı mı? KPSS önlisans sınavının giriş belgesini haberimizde bulunan bağlantıdan kolaylıkla çıkarabilirsiniz

KPSS (önlisans) sınavı giriş belgesi alma ekranı
KPSS (önlisans) sınavı giriş belgesi alma ekranı
GİRİŞ 07.10.2016 10:04 GÜNCELLEME 07.10.2016 10:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2016 yılında yapılan ve binlerce memur adayının girdiği KPSS önlisans sınav yerleri açıklandı. Bu sene memur alımlarında rekor kırılması beklenirken sınav yerleri ise büyük merak konusu oldu. KPSS önlisans giriş belgesi nereden alınır? İşte KPSS önlisans sınavı ile ilgili merak edilenler

KPSS ÖNLİSANS GİRİŞ BELGESİ ALMAK - TIKLA

2016 KPSS önlisans giriş yerlerini yukarıda bulunan bağlantıdan öğrenebilirsiniz. Sınav ile ilgili tüm kurallar yine bu sayfadan öğrenerek KPSS önlisans hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

KPSS ÖNLİSANS SINAVI NE ZAMAN?

22 Ekim'de yapılması beklenen KPSS önlisans sınavı 16 Ekim'de pazar günü yapılacak. Saat 9.30'da başlayacak KPSS sınavına önlisans mezunları katılacak. KPSS ortaöğretim sınavı ise 20 Kasım pazar günü yapılacak yapılacak.

YORUMLAR 2
  • name 7 yıl önce Şikayet Et
    nerden çıkariliyor
    Cevapla
  • esra 7 yıl önce Şikayet Et
    belge bulunmamaktadır diyo napcaz herkesin ki belli oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!