TÜRGEV Müsiad Fuarında

16. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda gençlik STK’sı TÜRGEV “Bir Kitap Bağışla Binlerce Hayata Dokun Genç…” sloganı ile yer alacak.

TÜRGEV Müsiad Fuarında
TÜRGEV Müsiad Fuarında
GİRİŞ 07.11.2016 13:47 GÜNCELLEME 07.11.2016 13:47

Yeşilköy'deki İstanbul CNR Expocenter'da gerçekleştirilecek 16. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda gençlik STK’sı TÜRGEV “Bir Kitap Bağışla Binlerce Hayata Dokun Genç” sloganı ile yer alacak.  Bir kitaptan bir kütüphaneye istediğiniz bağışı yapın…Her kütüphane için 1.500 kitaplık bağış toplanacak.

10 bin öğrenci kapasitene ulaşmış ,İstanbul’dan Siirt’e, İzmir’den Silopi’ye kadar yayılmış TÜRGEV yurtlarının  kütüphanelerini kurmak  amacı ile bu çalışmasının desteklenmesi ve çalışmanın yaygınlaşması için 9-12 Kasım arası gerçekleşecek 16. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na TÜRGEV kitap mottosu ile katılıyor.   


 
Gençlerin, akademik başarıları kadar, üstün insani vasıflarla kuşanmalarının da önemli olduğunu bilerek çalışmalarını sürdüren ve yurtlarında bu vizyonda çalışmalar ortaya koyan TÜRGEV, çatısı altında 10 bin öğrencisi ile gençlik enerjisinin toplandığı özgün bir vakıf. Her gün biraz daha büyüyen ve çalışmaları ile öne çıkan TÜRGEV, bir kitabın bir hayata katacağı zenginliklerin bilgisi ile her yurdunda, gençlik merkezinde tüm öğrencilerin yararlanabileceği zengin bir kütüphanenin kapılarını açmakta. 

STAJ FIRSATLARI DA TÜRGEV STANDINDA… 

MÜSİAD Fuarında TÜRGEV gençlere ülkenin önde gelen şirketlerinde staj fırsatı sunuyor. Birbirinden farklı alanlardaki şirketlerde staj fırsatlarından yararlanmak isteyen öğrenciler 16. Uluslararası MÜSİAD Fuarı’nda, 6. Hol I-24’da TÜRGEV Standında bilgi alarak başvuru yapabilecek. 


 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!