Rize Son Dakik Kar Tatili! Rize'de okullar kaç gün tatil oldu?

06 Kasım salı günü itibariyle aşırı kar yağışı nedeniyle Rize'de okullar tatil edildi. Peki Rize'de hangi ilçelerde okular tatil oldu? Binlerce öğrenci Rize'de okulların kaç gün tatil edildiğini merak ediyor.

Rize Son Dakik Kar Tatili! Rize'de okullar kaç gün tatil oldu?
Rize Son Dakik Kar Tatili! Rize'de okullar kaç gün tatil oldu?
GİRİŞ 06.12.2016 11:02 GÜNCELLEME 06.12.2016 11:02

Son dakika Rize Kar tatili haberleri gelmeye başlandı. Peki Rize'de hangi ilçelerde okullar tatil edildi. Aşırı kar yağışı nedeniyle Rize'de eğitime birgün ara verildi. İşte Rize'de tatil olan okullar ile ilgili tüm detaylar.

RİZE'NİN İKİ İLÇESİNDE KAR TATİLİ

Rize'nin Hemşin ve Çamlıhemşin ilçelerinde, kar yağışının ardından yaşanan buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışı sonucu oluşan buzlanma nedeniyle, bazı olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi.H

Açıklamada, iki ilçede, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve engelli personelin de bir gün idari izinli sayılması kararı alındığı bildirildi.

rize-5-günlük-hava-durumu

RİZE HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinin karla karışık yağmur, Artvin il merkezinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!