ATA AÖF sınav sonucu açıklandı mı? Öğrenme ekranı

3 Aralık cumartesi ve 4 Aralık pazar günü yapılan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi vize sınavları ne zaman açıklanacak soruları sorulmaya başland

ATA AÖF sınav sonucu açıklandı mı? Öğrenme ekranı
ATA AÖF sınav sonucu açıklandı mı? Öğrenme ekranı
GİRİŞ 29.12.2016 10:02 GÜNCELLEME 29.12.2016 10:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Anadolu üniversitesi AÖF sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte ATA AÖF sınav sonuçları bugün açıklanacak mı sorusunu akıllara getirdi. Peki ATA AÖF sınav sonucu ne zaman açıklanacak?

Binlerce açıköğretim üniversitesi öğrencisinin girdiği ATA AÖF güz dönemi vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?  3 Aralık- 4 Aralık 2016 tarihlerinde yapılan ATA AÖF sınav sonuç ekranı ve detayları haberimizde...

ATA AÖF SINAV SONUCU ÖĞRENME SAYFASI İÇİN TIKLA

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Atatürk Üniversitesi OBS sistemine giriş yapan öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve parolaları ile birlikte sistem giriş yapacak sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Güz dönemi konularından sınava tabii tutulan öğrenciler şifrelerini unutmaları halinde şifrelerini değiştirebilecek.

aöf-ata-sınav-sonucu-5465

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi güz dönemi vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklama yapılmamasına karşın sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Güz dönemi vize sonuçları açıklanır açıklanmaz haber7.com'dan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

ATA AÖF sınavında adaylar güz dönemi vize sınavlarında her dersten 20 soruyu 30 dakika içerisinde yanıtladılar.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Sınav sonuçları açıklandığında sınavdan geçersiz not alarak bütünleme sınavına kalacak olan adaylar OBS sistemi üzerinden geçersiz not aldıklarını tespit edebilecek. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından sınav soruları ve cevap anahtarı da yine Atatürk Üniversitesi’nin ilgili bölümünden yayımlanacak.

Öte yandan üniversiteden yapılan açıklamada fakültelere yerleştirilen öğrencilerin 12-16 Ağustos tarihleri arasında kayıt işlemleri için gerekli belgeleri tamamlamadıkları takdirde sınava giremeyecekleri duyurulmuştu.

Atatürk Üniversitesi'nin açıköğretim fakültesi ile ilgili diğer soru ve sorunlar için açıklamada yer alan numaralar kullanılabilir.

 

YORUMLAR 7
  • Yasar 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh ben ne yaptım bu Atatürk üniversitesine kaydımı yaptım vallahi bin kere pişmanım ya bu ne
    Cevapla
  • demet 7 yıl önce Şikayet Et
    sinav sonucu degil,devlet sirri mubarek...kayit yaptirdigima bin pismanim
    Cevapla
  • yasmina 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarini beklemeyordum acikcasi heralde sonuclar finallerle aciklanacak yada dört sinavin sonucu allah bilir ne zaman aciklanacak
    Cevapla
  • Ceren 7 yıl önce Şikayet Et
    Sakın bu okula kayıt yapmayın bin pişman olursunuz ne kitap verir ne sınavda yaptığı hataları düzeltir ne de sınav sonucu açıklayabilir 23 gün oldu hala vize sonuçları yok geçerli bir açıklama yok. Anadolu aöfün gözünü seveyim, keşke ona kayıt olsaydım.
    Cevapla
  • tayyip 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten bu ihmalkarlık falan değil ..tamamıyla basiretsizlik..keşke okumasaydık..istanbul veya anadolu üni okuyacaksın kardeşim..iş bilenin kılıç kuşananın.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti