Bursa, Çanakkale, Balıkesir'de 10 Ocak okullar tatil mi?

10 Ocak salı günü itibariyle Çanakkale, Balıkesir, Bursa'da okullar tatil olacak mı? Etkili kar yağışı uyarısının ardından okullar tatil edilmesi gündeme geldi

Bursa, Çanakkale, Balıkesir'de 10 Ocak okullar tatil mi?
Bursa, Çanakkale, Balıkesir'de 10 Ocak okullar tatil mi?
GİRİŞ 10.01.2017 09:16 GÜNCELLEME 10.01.2017 09:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Binlerce öğrencinin gözü kulağı bu haberde. Yarın Çanakkale, Balıkesir, Bursa'da okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Çanakkale, Balıkesir, Bursa'da hava durumu raporunda yoğun kar yağışı gösteriyor. Bu sebepten dolayı 10 Ocak Çanakkale, Balıkesir, Bursa'da okullar kar tatili olacak iddiaları gündeme geldi. İşte okulların tatil edilmesiyle ilgili önemli gelişmeler

BURSA, BALIKESİR, ÇANAKKALE'DE OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Çanakkale, Balıkesir, Bursa'da okulların tatil olacağı iddia edildi. Özellikle kent merkezlerinde yoğun kar yağışı beklenmesi okulların da tatil olmasını gündeme getirdi. Valilikten henüz resmi açıklama gelmezken okulların tatil olması durumunda haberimizden öğrenebilirsiniz.

GELEN RESMİ AÇIKLAMALAR

ÇANAKKALE: Çanakkale ve Yalova'da ilk ile orta dereceli okullarda 10 Ocak salı günü eğitim yapılamayacak.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent genelinde dört gündür etkili kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

BALIKESİR: Balıkesir Valiliği 10 ocak salı günü Bandırma ilçesinde okulların tatil edilmesine karar verdi.Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Bandırma ilçemizde özel eğitim kursları, ilkokul, ortaokul ve liselerde (10 ocak salı günü) eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi. Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

BURSA: Valiliğin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "10 Ocak Salı günü itibarıyla il merkezinde bulunan anaokullar, ilk ve ortaokullar ile liselerde eğitime devam edilecek. Sosyal medyada yaygın bir şekilde kullanıldığı görülen asılsız tatil haberlerine öğrenci ve velilerimizin itibar etmemelerini, ayrıca il merkezi dışındaki ilçelerde tatil yetkisinin kaymakamlarda olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Çanakkale'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ÇANAKKALE'DE 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2 en yüksek ise 3 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Balıkesir hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre BALIKESİR'DE 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -8 en yüksek ise 1 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Bursa hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre BURSA'DA 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -7 en yüksek ise 3 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

YORUMLAR 11
  • Bursa 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bursa valim ozelik le (Osmangazi) ilçesi nde hava çok soğuk buzlanma var sayın Bursa valim 10.01.2017 salı günü okullar tatil olsun fırtına şeklinde kar yağışı var tatil olsun.
    Cevapla
  • TATLIŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vali amcacım lütfen balıkesiri(özellikle altıeylülü)tatil edin.yollarda çok buzlanma var.Ne kadar tuz dökülürse dökülsün buzlar erimiyor.hava sıcaklığı çok düşük.lütfen yaa.öğrencilerin bu ülkenin geleceklerine 1 gün tatili çok görmeyin lütfen.
    Cevapla
  • okul 7 yıl önce Şikayet Et
    Vali acıklarmısınız
    Cevapla
  • emo 7 yıl önce Şikayet Et
    tatil olsun pllllz vali abi adamsın sen bizim herşeyimizsin pllllllllzzzzzz çocuklar için bizim için tatil et pllllz
    Cevapla
  • şşşş 7 yıl önce Şikayet Et
    çok kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar