Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okullar yarın tatil olacak mı?

Özellikle bu üç şehirde artan kar yağışı sebebiyle 11 Ocak çarşamba günü Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okullar tatil olacak mı? İşte okulların tatil olmasıyla ilgili önemli gelişmeler

Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okullar yarın tatil olacak mı?
Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okullar yarın tatil olacak mı?
GİRİŞ 10.01.2017 11:52 GÜNCELLEME 10.01.2017 11:52

Yurt genelinde artan yoğun kar yağışı nedeniyle özellikle bu üç ilin öğrencilerinin gözü kulağı bu haberde. Yarın Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okullar tatil olacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Kütahya, Bursa, Balıkesir'de hava durumu raporunda yoğun kar yağışı gösteriyor. Bu sebepten dolayı 11 Ocak Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okullar kar tatili olacak iddiaları gündeme geldi. Özellikle don olaylarınında yoğun olması sebebiyle okulların tatil olması haberlerini güçlendirdi. İşte güncel hava durumu ve tatil haberleriyle ilgili gelişmeler

Kütahya, Bursa, Balıkesir'de 11 Ocak'ta okullar tatil olacak mı?

Kütahya, Bursa, Balıkesir'de okulların tatil olacağı iddia edildi. Özellikle don olaylarının kent merkezlerinde yoğun bir şekilde yaşanması sebebiyle okulların da tatil olmasını gündeme geldi. Valilikten şuan için henüz resmi bir açıklama gelmezken, okulların tatil olması durumunda haberimizden öğrenebilirsiniz.

11-ocak-hava-durumu.png

GÜNCEL HAVA DURUMU 

Kütahya: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre KÜTAHYA'DA 11 Ocak çarşamba günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2 en yüksek ise 1 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Bursa: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre BURSA'DA 11 Ocak çarşamba günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -0 en yüksek ise 5 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Balıkesir: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre BALIKESİR'DE 11 Ocak çarşamba günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2 en yüksek ise 3 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!