Açıköğretim lisesi sınav sonuçları bugün açıklanır mı?

07 Ocak ve 08 Ocak tarihlerinde yapılan AÖL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? Binlerce öğrenci açıköğretim lisesi sınav sonuçlarını merak ediyor.

Açıköğretim lisesi sınav sonuçları bugün açıklanır mı?
Açıköğretim lisesi sınav sonuçları bugün açıklanır mı?
GİRİŞ 11.01.2017 15:36 GÜNCELLEME 11.01.2017 15:36

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen AÖL 1.Dönem Sınavları Sonuçları açıklandı mı? 07 Ocak cumartesi günü ve 08 Ocak pazar günü yapılan ve binlerce lise öğrencisinin katıldığı AÖL sınav sonuçları büyük merak konusu oldu. Bu yıl AÖL geçme notunun 45'ten 50'ye çıkarılması pek çok AÖL öğrencisinin sınava daha yoğun hazırlanmasına neden oldu. İşte Açıköğretim lisesi sınav sonuç ekranı ve tüm detaylar

AÖL SINAV SONUÇ EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLA 

Açıköğretim lisesi sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Binlerce öğrencinin katıldığı AÖL sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz yukarıdaki bağlantıya tıklayarak öğrenebilirsiniz. 

Sınav sonucu ne zaman açıklanacak?

AÖL Sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Yüzbinlerce AÖL öğrencisi artık sonuçların açıklanmasını istiyor. 07-08 Ocak Açıköğretim lisesi sınav sonuçları henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Ocak ayında açıklanması bekleniyor. 

AÖL (Açıköğretim lisesi) sınav sonucu nasıl öğrenilir?

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı içinde MEB tarafından yapılan Açık Lise Sınav Sonuçlarını öğrenmek için http://www.aol.meb.gov.tr/ adresine giderek Sisteme Giriş sekmesinden sonuçlar açıklandığı an AÖL Sınav Sonuçları bölümünü tıklamanız gerekmektedir. AÖL 1.Dönem Sınav Sonuçları'nı öğrenmek için öğrencinin T.C. kimlik numarası, daha önce AÖL Müdürlüğü tarafından verilen AÖL öğrenci şifresi ve güvenlik kodu'nu eksiksiz bir biçimde girmeniz gereklidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!