12 Ocak Edirne'de okullar kesin tatil mi? Valilik kararı

Kar yağışının en çok olduğu illerin başında gelen Edirne'de okullar tatil oldu mu? 12 Ocak itibariyle Edirne'de okullar kar tatili olacak mı? İşte detaylar

12 Ocak Edirne'de okullar kesin tatil mi? Valilik kararı
12 Ocak Edirne'de okullar kesin tatil mi? Valilik kararı
GİRİŞ 11.01.2017 17:27 GÜNCELLEME 11.01.2017 17:27

Yoğun kar yağışı ve soğuk havayla Mücadele eden Edirneliler yarın da okulların tatil edilip edilmediğini merak ediyor. İl genelinde kar tatili olup olmadığına Edirne Valisi Günay Özdemir karar veriyor. Şimdi öğrencilerin gözü kulağı Vali'de. Meteoroloji'nin son açıklamasına göre yarın da kar yağışı Edirne'de etkisini göstermeye devam edecek. Hava sıcaklığı ise eksi 9 derece. Öğrencilerin beklediği okulların tatil edildiğiyle ilgili açıklama Edirne Valiliği'nden yapıldı.  

EDİRNE VALİLİĞİ: 12 OCAK PERŞEMBE OKULLAR TATİL

Edirne Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde yaşanmakta olan elverişsiz hava şartları, bu duruma bağlı kötü yol koşulları ve meteorolojik bilgilere göre kar yağışı beklenmesi nedeniyle merkez ve ilçelerde resmi-özel ilköğretim ve orta öğretim okulları ve kurumlarında Valilik kararı ile 12 Ocak 2017 Perşembe günü eğitim öğretime 1 (bir) gün ara verilmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!