Bu hafta yoklama yapılacak mı? Son hafta ders var mı?

Okulların 15 tatile girmesine az bir zaman kala binlerce öğrenci 1.Dönemin son haftası okullarda yoklama alınacak mı? sorusunu sormaya başladı. Peki okulların son haftası ders olacak mı? İşte yoklama ile ilgili tüm detaylar

Bu hafta yoklama yapılacak mı? Son hafta ders var mı?
Bu hafta yoklama yapılacak mı? Son hafta ders var mı?
GİRİŞ 16.01.2017 10:49 GÜNCELLEME 16.01.2017 10:49

Birçok öğrenci okulların son haftası yoklama olacak mı? sorusunu sormaya başladı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında 1.Dönemin son haftası okullarda ders olacak mı? 15 tatilin başlaması çok az bir zaman kala ilk dönemin son haftası yoklama alınıp alınmayacağını merak ediyor.

BU HAFTA YOKLAMA ALINACAK MI?

MEB konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklama yaptı. Okulun son günleri de, ilk günleri de yoklama düzenini aksatmamak gerektiği kesin uyarısında bulunan MEB 1.Dönemin son haftası dahil eğitim öğretim takvimi içinde her gün okulların ders işlemesi kararını verdi. 

Karne basım işlemleri genellikle Çarşamba günü biter. Fakat bu dönem içinde yapacağınız devamsızlık ikinci döneme de yansıtılabilir. Bu nedenle okulu asmamak en mantıklısı olacaktır.

15 TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) gelen açıklama göre: Yarı yıl tatili 23 Ocak pazartesi günü başlayacak 03 Şubat cuma günü son bulacak. Öğrenciler 15 tatilin ardından eğitimlerine devam edecek. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Guterres: Kanlı misilleme döngüsüne son verin