AÖL Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları son dakika açıklaması

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı içinde düzenlenen AÖL sınav sonucu ne zaman açıklanacak? 7 Ocak cumartesi ve 8 Ocak pazar günü düzenlenen Açıköğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı mı?

AÖL Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları son dakika açıklaması
AÖL Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları son dakika açıklaması
GİRİŞ 21.01.2017 11:52 GÜNCELLEME 21.01.2017 11:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Açık öğretimden lise okuyan binlerce kişinin girdiği AÖL 1.dönem sınav sonuçları henüz açıklanmadı. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı içinde yapılan açıköğretim lisesi sınav sonuçları 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor. Peki AÖL sınav sonucu nasıl öğrenilir? Son dakika açıklaması ile birlikte açıköğretim birinci dönem sınav sonuçlarının açıkladığı ile ilgili gelen bilgiler ise gerçeği yansıtmamaktadır.

AÖL SINAV SONUÇ ERKANI - TIKLA

7 - 8 Ocak açıköğretim sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler http://aolweb.aol.meb.gov.tr ekranlarına giriş yaptıktan sonra "Güvenlik Kodunu" doğru bir şekilde girdikten sonra "Öğrenci Numarası" ve "Şifre" işleminden sonra sınav sonuç ekranına ulaşabilir

AÖL İKİNCİ DÖNEM SINAV TAKVİMİ

İkinci dönem sınavları ise 18-19 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. İkinci dönem AÖL sınav giriş belgeleri 14 Mart 2017’de erişime açılacak. 

AÖL GEÇME NOTU KAÇ?

AÖL ders geçme notu son değişikliklerle birlikte 45'ten 50'ye çıkarılmıştır. AÖL sınavından 50 alan öğrenci dersi geçer.

SINAVDA YANLIŞ DOĞRUYU GÖTÜRÜR MÜ?
 
Açık Öğretim Lisesi sınavlarında verilen yanlış cevaplar doğru cevapları etkilemez. Bir başka ifade ile yanlış, doğruyu götürmez.

YORUMLAR 3
  • Meral görür 4 yıl önce Şikayet Et
    Lüten 4 dönem olsun ben günde 12 saat tarlada çalışıyorum 4 yıldır liseyi okuyom bitsin artık biran önce bitsin artık ya
    Cevapla
  • elif 5 yıl önce Şikayet Et
    Sinav açikkandi denilyr ama sonucuna bakicam sayfaya giremedim olmuyor?
    Cevapla
  • Aylin mercan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!