AÖF sınav sonucu bir türlü neden açıklanmıyor?

2017 AÖF final sonuçları ne zaman açıklanacak? Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçları ile ilgili açıklama yaptı. İşte öğrencilerin merakla beklediği sınav sonuçları ile ilgili son dakika gelişmeler

AÖF sınav sonucu bir türlü neden açıklanmıyor?
AÖF sınav sonucu bir türlü neden açıklanmıyor?
GİRİŞ 28.01.2017 12:47 GÜNCELLEME 28.01.2017 12:47

14 Ocak ve 15 Ocak tarihlerinde yapılan AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Binlerce üniversite öğrencisinin merakla beklediği AÖF final sınav sonucu ne zaman açıklanacak? 

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan tamamlanan güz dönemi final sınavları ile ilgili açıklamalarda bulundu;

AÖF final sınavı sonuçlarının en kısa sürede açıklanacağını söylerken “Biliyorsunuz son 1 yıldır sınav sonuçlarının açıklanmasını 1 hafta gibi kısa bir süreye indirgedik. Bu sınavın da sonuçlarını en kısa sürede açıklayacağız” ifadelerini kullandı. 

AÖF sınav sonucu öğrenme ekranı için tıklayınız

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

Bahar döneminde vizeler 15 Nisan 2017 – 16 Nisan 2017 (Cumartesi-Pazar) finnaller de 27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2016 2017 eğitim ve öğretim yılının sınavları bittikten sonra tek ders sınavı 15 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılacak.

AÖF AÇIK UÇLU SORU SİSTEMİ

 “Açıköğretim Fakültesi’nin 4 programında 4 ders kapsamında ilk uygulama başlayacak. Bu programlar Türk Dili ve Edebiyatı, Sosyoloji, Felsefe ve Tarih programları olacak. Türk Dili ve Edebiyatı programında Çağdaş Türk Romanı, Sosyoloji Programında Türk Sosyologları, Felsefe Programında Çağdaş Felsefe ve Tarih Programında Hukuk Tarihi derslerinin ara sınavlarında çoktan seçmeli soruların yanında 2 kısa cevaplı ve 1 açık uçlu soru yer alacaktır”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?