MEB bin 500 engelli öğretmen ataması yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı, engelli öğretmen ataması kapsamında bin 500 öğretmenin alınacağını duyurdu. Başvuruların 21-24 Şubat tarihleri arasında yapılacağı belirtildi.

MEB bin 500 engelli öğretmen ataması yapacak
MEB bin 500 engelli öğretmen ataması yapacak
GİRİŞ 27.01.2017 13:07 GÜNCELLEME 27.01.2017 13:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, ilgili mevzuat hükümlerine göre, bin 500 kontenjana yapılacak engelli öğretmen alımı için ön başvurular, 21-24 Şubat tarihlerinde alınacak. Adaylar, "https://mebbis.meb.gov.tr" veya "http://ikgm.meb.gov.tr" adreslerinde yer alan elektronik başvuru formunu dolduracak. Çıktısı alınan başvuru formu ile istenen belgeler il milli eğitim müdürlüklerine onaylattırılacak.

YORUMLAR 3
  • Memur 7 yıl önce Şikayet Et
    Memur öğretmenlerinde kendi mesleklerine geçişlerini sağlayın lütfen.
    Cevapla
  • Memur Öğretmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki biz "Memur Öğretmenler" ne olacağız sayın büyüklerimiz? Asıl mesleğimiz olan öğretmenliğe geçmek için sizden bir müjdeli haber bekliyoruz Allah aşkına.Bu feryadımızı duyun artık.
    Cevapla
  • Aybars 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH aşkına biri bizi duysun artık karşıt görüşlüler bunu haber yaparsa devletime karşı koz olarak kullanacaklar bunu da istemiyorum. Engelli memurlar bir seferliğine mahsus istediği yere il içi il dışı yer değişikliği yapabildiler. Ama bu hak Engelli Öğretmemenler e tanınmamıştır. sesimizi duyurun lütfen...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi