Şubat ayında 1.500 öğretmen ataması yapılacak! (MEB)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Şubat ayında 1500 engelli öğretmen ataması yapılacağını duyurdu

Şubat ayında 1.500 öğretmen ataması yapılacak! (MEB)
Şubat ayında 1.500 öğretmen ataması yapılacak! (MEB)
GİRİŞ 27.01.2017 15:59 GÜNCELLEME 27.01.2017 15:59

27 Ocak cuma günü itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada engelli öğretmen adaylarına müjde verildi.

Şubat ayı itibariyle 1500 engelli öğretmen ataması yapılacağı duyuran MEB ayrıca söz konusu atamalar için başvuruların 21 - 24 Şubat 2017 tarihleri arasında olacağını belirtti.

meb-öğretmen-ataması

ŞUBAT AYINDA ÖĞRETMEN ATAMASI OLACAK MI

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, şubat ayında öğretmen ataması için kadro talebinde bulunduklarını ifade ederek, "Biz devletten kadro kullanma talebini ilettik. Yani böyle bir talepte bulunduk ama Maliye Bakanlığı'nın izin vermesi gerekiyor. Maliye Bakanlığı izin verirse biz bu şubat döneminde öğretmen alımı konusunda niyetliyiz, istekliyiz. Şu da bir gerçek ne kadar öğretmen alsak o atanamamış öğretmenleri eritme şansımız çok zayıf, çok az. Çünkü o kadar büyük bir kitle var ki bunu başka tedbirler alarak eritmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Süleyman Soylu sessizliğini bozdu! 3 isme tepki gösterdi