TEOG Başarısında en önemli rol yayınevlerinin

TEOG uzmanı Koray Varol Akademi Yayınları, TEOG Sınavı öncesi, öğrencilerin en büyük yardımcısı konumunda olan yayınevleri ve kitapçılara “Kurumsallaşma ve Yönetim” eğitimi verdi.

TEOG Başarısında en önemli rol yayınevlerinin
TEOG Başarısında en önemli rol yayınevlerinin
GİRİŞ 23.02.2017 17:44 GÜNCELLEME 23.02.2017 17:44

Eğitim Koçu ve Yayıncı Koray Varol, “Yayın evleri ile yaptığımız başarı odaklı işbirlikleriyle kaynaklarımızı daha fazla öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle buluşturmayı hedefliyoruz” dedi. 

Öğrenmeyi destekleyici eğitimlerin yanı sıra tercih danışmanlığı, eğitim koçluğu, veli eğitimi ve yayıncılık alanlarında faaliyetlerini sürdüren Koray Varol Akademi Yayınları, iş ortağı yayınevlerine “Kurumsallaşma ve Yönetim” eğitimi verdi. Prof. Dr. Tanıl Kılınç tarafından verilen eğitim, 20-21 Şubat tarihleri arasında Holiday Inn Şişli İstanbul Otel’de “Başarı Buluşmaları” adıyla gerçekleştirildi.

TEOG Başarısında En Önemli Rol Yayınevlerinin

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde çok önemli bir TEOG sınavı bulunduğunu belirten Koray Varol; “Gelişime, paylaşıma ve başarıya olan tutkumuzu Başarı Buluşmaları eğitimleri ile perçinledik. Yayın evlerimiz velileri ve öğrencileri doğru adrese yönlendirecek olan yerler. Hazırladığımız eğitim serileri ile yayın evlerini bilgilendirmek, bu süreçte veliler ve öğrencilere rehberlik etmek amacı ile Başarı Buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalarla karşılıklı deneyim paylaşmayı amaçlıyor, bilgi alışverişi yapıyoruz. 

Öğrenciler, veliler hangi kitapları, ne tür yayınları alacaklarını bilmediğinde kırtasiyelere, kitapçılara, yayın evlerine soruyor. Onların bilgilenmeleri, uzmanlaşmaları gerekiyor. Bu bakımdan iş ortaklarımıza verdiğimiz bu eğitimler çok önemli” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir