17 Nisan pazartesi üniversiteler ve liseler tatil mi?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 17 Nisan pazartesi günü okullar tatil edilecek. Lise öğrencileri ve üniversiteler tatil olacak mı? Binlerce öğrenci bu sorunun yanıtını arıyor.

17 Nisan pazartesi üniversiteler ve liseler tatil mi?
17 Nisan pazartesi üniversiteler ve liseler tatil mi?
GİRİŞ 17.04.2017 11:24 GÜNCELLEME 17.04.2017 11:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sandıkların başında görevli olarak bekleyecek olan öğretmenlerin yorucu mesaisi ve okulların tertibinin bozulması nedeniyle 16 Nisan pazar günü yapılacak seçim dolayısı sebebiyle 17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Peki lise ve üniversite öğrencileri bu tatilden yararlanabilecek mi? İşte binlerce öğrencinin merak ettiği sorunun yanıtı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz, sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. Sayımların sağlıklı olabilmesi için, yapılacak itirazların da yine sağlıklı şekilde neticelenebilmesi için, aynı zamanda okullarımızda düzenin sağlanması ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakan'ımızın talimatıyla 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" dedi.

Bu açıklamaya göre MEB tarafından 17 Nisan pazartesi günü ilk okullar, orta okullar ve liselerde okullar tatil olacak ve öğrenciler yok yazılmayacak. 

Fakat üniversite öğrencileri tarafından merak edilen 17 Nisan'da üniversiteler tatil mi sorusuna ise henüz bir açıklama getirilmedi.

YORUMLAR 3
  • NAZAR ÜSTÜNDAĞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Pazartesi
    Cevapla
  • Abdullah-Türkiye 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence olmalı. seçim için memleketlerine giden veya oyunu kullanmak için oturduğu/çalıştığı şehirlerden Doğum yeri/memleketlerine gidenler de dikkate alınıp, geliş-gidiş süre ve saatleri göz önüne alınıp tatil olmalı
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmuş zaten ne uzatıyon
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış