2017 AÖF üç ders sınavı ne zaman? Kaç gün var?

AÖF bahar dönemi final sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte 2017 AÖF üç ders sınavı büyük merak konusu oldu. Peki AÖF 3 ders sınavı ne zaman yapılacak? İşte net tarihi

2017 AÖF üç ders sınavı ne zaman? Kaç gün var?
2017 AÖF üç ders sınavı ne zaman? Kaç gün var?
GİRİŞ 10.07.2017 11:18 GÜNCELLEME 10.07.2017 11:18

Anadolu Üniversitesi tarafından 2017 AÖF 3 ders sınavı ne zaman düzenlenecek? Binlerce üniversite öğrencisinin mezun olmak için gireceği AÖF üç ders sınav tarihi belli oldu.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

AÖF final sonuçlarının ardından öğrenciler mezun olabilmek için kalan dersleri için de sınava girecekler. Tek ders sınavı olarak uygulanan sınavlar alınan karar ile üç ders sınavına çevrilmişti. Adaylar 22 Temmuz 2017'de üç ders sınavına girecekler.

Üç ders sınavına girebilmek için şartlar nelerdir?

Başarısız olduğu derslerden 3 ders sınavına girebilmek için öğrencilerin güz ya da yaz döneminde bu derslere kayıt yaptırması gerekiyor. Anadolu Üniversitesi’nin resmi sitesinden yapılan duyuruda ders notları DZ veya YZ olan öğrencilerin bu sınava giriş haklarının bulunmayacağı da hatırlatıldı.

Sınava giren öğrencilerin alacağı sonuçlar ise ‘Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları dikkate alınarak değerlendirilecek.

AÖF ÜÇ DERS SINAVI KAYIT TARİHİ

Üç ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz üç ders sınavına gireceği sınav ilini, 22-23 Haziran 2017 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 0850 200 46 10-19 (10 Hat) nolu Açıköğretim Etkileşim Merkezini arayarak değiştirebilirler.

Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.Büro otomasyonunda ve öğrenci sayfasında üç ders sınavı ile ilgili “Üç Ders Sınavı” arayüzü 22-23 Haziran 2017 tarihlerinde açılacaktır. Öğrencilerin sınava girecekleri sınav merkezleri görülmekte olup sınav merkezi değişikliği isteyen öğrencilerin değişiklikleri bu sayfadan yapılabilecektir.

aöf-giriş-yeri

aöf-üç-ders-sınavı-yeri

Not: AÖF üç ders sınav yerini belirlemeyen öğrenciler sınava Anadolu Üniversitesi'nin belirlediği yerde girecekler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri