Bu sene 20 Bin Öğretmen Ataması ne zaman yapılacak?

Son dakika öğretmen atama haberleri günün en çok konuşulanları listesine girdi. Peki 2017 yılı itibariyle 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? İşte öğretmen atamaları ile ilgili gelen son haberler

Bu sene 20 Bin Öğretmen Ataması ne zaman yapılacak?
Bu sene 20 Bin Öğretmen Ataması ne zaman yapılacak?
GİRİŞ 29.06.2017 14:19 GÜNCELLEME 29.06.2017 14:19

Öğretmen adayları gözünü bu habere çevirdi. 2017 yılında öğretmen atamaları ne zaman olacak? 20 bin öğretmen atamasının yapılacağı tarih MEB tarafından açıklandı mı? İşte mülakattan başarılı bir şekilde geçip atama beklen öğretmenlerle ilgili son dakika gelişmeler...

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

20 Bin Öğretmen Ataması tarihi net olarak açıklanmasa da, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından beklenen açıklama gelmiş durumda.

Öğretmen Adayları atama için son derece heyecanlı. Ülke genelinde yapılan yeni derslikler ve eğitim hamleleri, zaten ihtiyaç olan öğretmen kontenjanında yeni ihtiyaçlar doyurmuş durumda.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz da bu konuya dikkat çekerek, öğretmen atama tarihi konusunda şunları söyledi;"20 bin öğretmenin mülakatını yaparak atamasını gerçekleştirdik. 20 bin öğretmenin de mülakatını tamamladık. Önümüzdeki ay atamasını yapacağız." Bir kaç hafta içinde 20 bin öğretmen ataması'nın net tarihi'nin açıklanması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
Başıboş köpek dehşeti devam ediyor! Yaşlı kadın tanınmaz hale geldi...