DGS giriş yerleri belli oldu! Sınav belgesi YAZDIR

Dikey Geçiş Sınavı’na başvurusunu tamamlayan adayların gözü sınav yerleri açıklamasında. Peki, sınava çok az bir zaman kala DGS sınav yerleri açıklandı mı? DGS sınav giriş belgesi nasıl çıkartılır?

DGS giriş yerleri belli oldu! Sınav belgesi YAZDIR
DGS giriş yerleri belli oldu! Sınav belgesi YAZDIR
GİRİŞ 20.07.2017 16:22 GÜNCELLEME 20.07.2017 16:22

Önlisans eğitimlerini 4 yıllık lisans eğitimine tamamlamak isteyen vatandaşlar DGS sınavına başvurularını tamamladılar. 2017 DGS sınavına girecek olan adaylar tarafından en çok merak edilen konu ise sınav giriş yerlerinin neresi olacağı. Peki 2017 DGS sınav giriş yerleri açıklandı mı?  

DGS SINAV TARİHİ

2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 23 Temmuz 2017 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak.  

15 Dakika Uyarısı!

ÖSYM’nin geçen sene başlattığı uygulama gereği sınav bina kapıları sınav başlangıcından 15 dakika önce kapanacak. Bu dakikadan sonra sınava hiçbir şekilde öğrenci alınmayacak. Adayların sat 09.45’ten önce sınava girecekleri salonlarda hazır bulunmaları gerekiyor.

2017 DGS Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı?

23 Temmuz tarihinde yapılacak olan Dikey Geçiş Sınavı giriş yerleri açıklandı. Sınav giriş belgeleri sınava bir hafta kala ÖSYM tarafından yayımlandı. Adaylar, ÖSYM’nin AİS Aday Giriş bölümünden sınav giriş belgelerine erişebiliyor. 

Sınav Giriş Belgesi Nasıl Çıkartılır? 

Adaylar, sınav giriş belgelerine ÖSYM’nin resmi internet adresinde bulunan Aday Girişi, https://ais.osym.gov.tr/yetki/giris den TC. kimlik numaraları ve aday şifrelerini girerek erişebilecekler. Adayların bu belgenin çıktısını alarak sınavda yanlarında bulundurmaları zorunludur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme