İrfan Eğitim kurumlarından büyük müjde

İlim yayma vakfı olarak Anadolu'da yaşayan TEOG sınavında %5'lik başarı dilimine girmiş tüm öğrencilere yönelik bir burs projesi gerçekleştiriyor.

İrfan Eğitim kurumlarından büyük müjde
İrfan Eğitim kurumlarından büyük müjde
GİRİŞ 12.08.2017 12:45 GÜNCELLEME 12.08.2017 12:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Proje kapsamında vakfımız bünyesinde ki Anadolu ve Fen Lisesi'nde dört yıl boyunca Öğrenciler ücretsiz olarak %100 burslu eğitim görecek.

Aynı zamanda bu dört yıl içerisindeki yurt bedelleri de yine bakmış tarafından hayırseverlerin destekleriyle karşılanacak.                   

Liseden mevzun olan öğrenciler başarı seviyelerine göre yine baktığımız bünyesinde Zaim Üniversitesi'nde çeşitli burs imkanlarından da faydalanabilecek.                   

Proje başvuruları okul açılıncaya kadar devam edecek. İstanbul dışından tüm illerimizden başvuru alınacak.                      

Tabii ki öncelik olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi İç Anadolu bölgesindeki başarı çocuklarımıza da öncelik verilecek.                       

Kontenjan olarak 100 öğrenci kadar bir kapasitesi bulunmakta.                  

Proje kapsamında %100 burs imkanı sunulan öğrenciler 4 yıllık lise eğitimi boyunca çift yabancı dil, Robotik sistemler ve kodlama ve Kaşif Programı gibi pek çok eğitim olanağına da doğrudan erişim şağlamış olacaklar.                        

Proje İle alakalı bilgi veren İlim Yayma Vakfı İrfan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Kerim NALBANT "Ülkemizin geleceğine inanıyor ve bu üzerimize düşeni yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. İlim Yayma Vakfı olarak 46 yıldır ülkemizin eğitim altyapısına ve insan gücüne hayırseverlerin destekleri ile yatırım yapıyoruz. Yine bu minvalde başarılarını TEOG sonuçları İle taçlandıran Anadolu'nun tüm genç beyinlerini İstanbul'un kalbinde üniversiteye hazırlayacağız. Öğrencilerimiz 4 yıl boyunca sadece akademik alanda değil sosyal alanda da pek çok kazanım imkanına kavuşmuş olacaklar."

http://www.irfanokullari.com/iyvbasvuru

YORUMLAR 5
  • Leylayıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    büyük imkan Allah Razı Olsun
    Cevapla
  • ne gerek teknolojiye 6 yıl önce Şikayet Et
    üniversite sınavında ilk iki sıra hukuk ve ilahiyat, :)) nasıl teknoloji olur. olacağı varsada engel olunur. ilim denlimce fen ilimleri olmadğını hala anlayamayan toplum gerçeklerini ne yapalım
    Cevapla
  • sap 6 yıl önce Şikayet Et
    destek olanlara tesekkür ederim,ancak teknolojiye cok deger verilmesini rica ediyorum,bu konuda her türlü fedakarlik yapilmalidir.
    Cevapla
  • Oguz 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok büyük bir başarı allah muaffak etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar