TEOG 3 nakil sonuçları bugün saat kaçta açıklanıyor? (MEB)

Binlerce öğrencinin merakla beklediği MEB TEGO 3. yerleştirme (Nakil) sonuçları saat kaçta belli olacak? E-Okul üzerinden sorgulanacak olan TEOG 3.nakil sonuçları nasıl öğrenilecek? İşte detaylar...

TEOG 3 nakil sonuçları bugün saat kaçta açıklanıyor? (MEB)
TEOG 3 nakil sonuçları bugün saat kaçta açıklanıyor? (MEB)
GİRİŞ 08.09.2017 08:39 GÜNCELLEME 08.09.2017 09:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

08 Eylül cuma günü itibariyle açıklanacak olan TEOG 3.nakil sonuçları ile ilgili gözler Milli Eğitim Bakanlığına çevrildi. Okulların açılmasına sayılı günler kala veli ve öğrenciler TEOG 3.yerleştirme sonuçlarını öğrenmek istiyor. Yapılan resmi açıklamalar neticesinde 2017 TEOG 3.nakil sonuçları yarın açıklanacak. Peki TEOG üçüncü nakil sonuçları MEB tarafından yarın saat kaçta açıklanacak? Veli ve öğrencilerin merak ettiği nakil ve yerleştirme sonuçları ile ilgili açıklama geldi. 

TEOG tercih (3.nakil) yerleştirme sonuçları E-okul'dan öğren

TEOG 3.NAKİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre TEOG 3.nakil sonuçları 08 Eylül 2017 tarihi itibariyle açıklanacak. TEOG yerleştirme sonuçlarını adaylar yerleştirme işlemi sonucunda öğrenim görmeye hak kazandıkları okulları MEB'in internet sitesinden görebilecek. TEOG yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr/ http://oges.meb.gov.tr/ ve https://e-okul.meb.gov.tr/ adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek. 

Henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın 2017 TEOG 3.nakil yerleştirme sonuçları yarın sabah saatlerinde belli olacak.

teog-e-okul

E-OKUL TEOG SORGULAMA SAYFASINA NASIL GİRİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığının sunmuş olduğu E-okul veli bilgilendirme sistemi sayesinde, öğrencilere ait not ve devamsızlık bilgisine kolay ve hızlı bir şekilde en güncel haliyle ulaşabilmek mümkün. Bu sistem öğrencilerle birlikte veliler için de oluşturulmuştur. E-okul sisteminde süreç, öğrencinin okula başlaması ile başlar, öğrencinin mezuniyetine kadar devam eder. E-okul veli bilgilendirme sistemine, resmi web sitesi olan https://e-okul.meb.gov.tr/ üzerinden erişilebilmektedir.  Böylece öğrenci numaraları ve T.C.kimlik numaraları ile giriş yapılarak bu sistemden en etkin ve verimli şekilde yararlanılabilmektedir.

İŞTE 2017 - 2018 OKULLARIN AÇILMA TARİHİ

2017-2018 Eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü, okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5’inci sınıflarındaki öğrenciler eğitim ve öğretime hazırlanması, okulların açıldığı hafta içerisinde dersler ile eş zamanlı olarak yapılacak.

YORUMLAR 2
  • leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Aradığımı bulamıyorum
    Cevapla
  • yağmur Naz KONUK 6 yıl önce Şikayet Et
    Haber güzel olmuş gayet açık teşekkürler bağlantı için de
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu