Yeni eğitim öğretim müfredatı hakkında açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, Yeni eğitim öğretim müfredatı hakkında açıklama yaptı...

Yeni eğitim öğretim müfredatı hakkında açıklama
Yeni eğitim öğretim müfredatı hakkında açıklama
GİRİŞ 09.09.2017 11:50 GÜNCELLEME 09.09.2017 11:56
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Alpaslan Durmuş, "Evrim teorisine dair yeni düzenleme yaptık. Evrim kitaplardan kalktı diyenler zır cahil" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Durmuş, yenilenen eğitim-öğretim programına ilişkin yaptığı basın toplantısında ’Evrim teorisi’ ile ilgili, "Evrimle alakalı olarak evrimi kaldırdık mı sorusu siz Fransız İhtilali’ni kaldırdınız mı sorusu kadar saçma bir sorudur. Evrim teorisine dair yeni düzenleme yaptık. Evrim kitaplardan kalktı diyenler zır cahil" değerlendirmesini yaptı.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 21
  • 1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahin yaratisi teori degil gercektir, müslümanlirin yaptigi bir müfredatta ancak bu yer alabilir. Müslüman olmayan istedigi herhangi bir yaratilis teorisine inanabilir, ama bir müslüman asla. Allah bizi islah eylesin.
    Cevapla
  • Basri 6 yıl önce Şikayet Et
    7 milyar dünya nufusunun 1 milyarı ateist, 6 milyar değişik dinlere inanıyor, dine inanıyor olması Evrim teorisini reddediyor demektir. Kaldı ki bir çok ateistin de teoriye inanmadığı biliniyor, çünkü hal hazırda ispata muhtaç bir teori.O zaman neden bizlere ve çocuklarımıza yillardır bu teori doğruymuş gibi öğretildi.Ayrıca bütün ders kitaplarında Atatürk'ün neredeyse ilahlaştırılmasına da karşıyım.Ben İlk - Orta öğrenim hayatımda hep insan üstü biriymiş gibi hayal ederdim.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Evrimin 6 teorisi vardır. Bunların 4 ü pek önemli değil, 1 i heterotrof diğeri de yaradılış teorisidir. Cahillere duyurulur.
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    yaratılış teorileri de konulsun o zaman..
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Aman evrimciler düzenleme yaptığınızı duymasınlar. Bu arada okullarda saçmalıklar gerçekmiş gibi anlatılmaya devam edilsin. Süpersiniz !!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...