2017 DGS tercihleri bitiş tarih ne zaman? Bugün son mu? ÖSYM

Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2017 - DGS tercih süreci başladı. Peki DGS tercihler ne zaman sonra erecek? Adayların merakla beklediği tarih ile ilgili ÖSYM açıklaması haberimizin detayında...

2017 DGS tercihleri bitiş tarih ne zaman? Bugün son mu? ÖSYM
2017 DGS tercihleri bitiş tarih ne zaman? Bugün son mu? ÖSYM
GİRİŞ 25.09.2017 15:54 GÜNCELLEME 25.09.2017 15:54

Dikey Geçiş Sınavı tercih tarihlerinin belli olmasının ardından öğrenciler gözünü 2017 - DGS tercihleri bitiş tarihine çevirdi. Halen tercihini yapmayanlar DGS tercih son başvuru tarihini merak ediyor. Konuya ilişkin bir açıklama yayınlayan ÖSYM DGS tercih tarihini net olarak ifade etti

DGS TERCİHLERİ SON GÜN NE ZAMAN?

18 Eylül Pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanmış ve milyonlarca aday DGS tercihlerini yapmaya başlamıştı. ÖSYM tarafından açıklanan takvime göre, 2017 yılı için DGS tercihleri 26 Eylül 2017 tarihinde sona erecek ve bu tarihten itibaren tercih ekranı erişime kapanacaktır.

DGS'DE EK YERLEŞTİRME YAPILACAK MI?

Tercih işlemlerini yapmayan ya da yerleştirildiği halde yerleştiği üniversiteye kayıt yaptırmayan adaylar için gerek görüldüğü halde boş kontenjanlar ÖSYM tarafından belirlenecek ve ek yerleştirme yapılacak.

Ek yerleştirmenin yapılması kararlaştırıldığı takdirde, ÖSYM tarafından boş kontenjanlar açıklanacak ve ÖSYM internet sitesinde ek yerleştirme tarihleri duyurulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?