AÖF - DGS kayıtları ne zaman bitti mi? Kayıtlar uzatılacak mı?

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF - DGS kayıtları başlama tarihi belli oldu. Önlisans mezunu olup Lisans tamamlamak isteyen öğrenciler 2017 - 2018 AÖF - DGS kayıt tarihlerini haberimizin detayından öğrenebilir.

AÖF - DGS kayıtları ne zaman bitti mi? Kayıtlar uzatılacak mı?
AÖF - DGS kayıtları ne zaman bitti mi? Kayıtlar uzatılacak mı?
GİRİŞ 13.10.2017 08:59 GÜNCELLEME 13.10.2017 08:59

DGS tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte gözler AÖF kayıtlarına çevrildi.  Önlisans mezunu olup Lisans tamamlamak isteyen öğrencilerin merakla beklediği 2017 - 2018 AÖF DGS kayıt tarihleri ise açıklandı. Peki AÖF lisans tamamlama kayıtları ne zaman başlıyor ve ne zaman bitiyor. Özellikle çalışan kişilerin merak ettiği AÖF - DGS kayıt işlemleri nasıl yapılır? AÖF - DGS kayıtları için büroya gitmek şart mı? İşte lisans tamamlama kayıtları ile ilgili tüm gelişmeler ve merak edilenler.

2017 AÖF - DGS LİSANS TAMAMLAMA KAYITLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile yerleştirilen adayların, İnternet Başvuru İşlemleri 10 Ekim 2017 Salı günü başlayıp, 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir. 13 Ekim 2017 tarihinden sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir.

AÖF büro kayıtları ise 10 Ekim 2017 Salı günü başlayıp, 12 Ekim 2017 Perşembe günü mesai saat 17.30’da sona erecektir.

KAYITLAR İÇİN İSTENEN BELGELER

İkinci aşamada ise adaylar, aşağıdaki belgelerini hazır bulunduracak ve AÖF kayıt bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacak;

1) İnternet Başvuru Belgesi (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)
2) Öğrenci Bilgi Formu (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)
3) Kayıt Bilgileri Sorgulama Sonuçları (İnternet başvurusu sonunda döküm alınacak)
4) Öğrenim Belgesi (YÖKSİS sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)
5) Askerlik Durum Belgesi (ASAL sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayanlardan istenecek)
6) Not Durum Belgesi 

aöf-kayıtlar

AÖF LİSANS TAMAMLAMA KAYITLARI İÇİN BÜROYA GİTMEK ŞART MI?

Anadolu üniversitesi tarafından yayınlanan duyuruya göre Adaylar,  İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak 10-13 Ekim, tarihleri arasında illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına başvurarak kayıtlarını gerçekleştireceklerdir. 13 Ekim 2017 tarihinden sonra kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır.

NOT: Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihlerde her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler. Posta ile kayıt yapılmaz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma