10. KYK yurt yedek sonuçları belli oldu mu? Öğrenme ekranı

Binlerce öğrencinin merakla beklediği 10. KYK yedek yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite eğitimine farklı şehirde devam eden öğrencileri ilgilendiren KYK 10. yurt yedek sonuçları ile ilgili detaylar haberimizde...

10. KYK yurt yedek sonuçları belli oldu mu? Öğrenme ekranı
10. KYK yurt yedek sonuçları belli oldu mu? Öğrenme ekranı
GİRİŞ 12.10.2017 09:29 GÜNCELLEME 12.10.2017 09:29

12 Ekim Perşembe günü itibariyle öğrencilerin merak ettiği KYK 10. yurt yedek sonuçları günün en çok arananlar listesine girdi. Bu konuya istinaden hazırladığımız haberde KYK 10. yurt yedek sonuçları ile ilgili ayrıntılara ulaşabilirsiniz.  

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun boş kontenjanlarını değerlendirmek için açmış olduğu KYK 10. yedek yurt başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

KYK YURT YEDEK SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BURADAN ERİŞEBİLİRSİNİZ

YURT KAYITLARI NASIL YAPILACAK?

İlk kayıt ücretini ödeyen öğrenciler yurt kayıt işlemlerini, e-Devlet şifresi ile turkiye.gov.tr adresi üzerinden YURT KAYIT İŞLEMLERİ linkinden taahhütname onayı yaparak tamamlayacak. Öğrencilerin kayıt işlemi için yurdun olduğu şehre gidip başvurma zorunluluğu bulunmuyor.

Yurtta barınmaya başlanıldığı tarihten itibaren 30 gün içerisinde en az 4 adet fotoğraf, kan grubu belgesi, öğrenci belgesi ve Kurum tarafından yapılması muhtemel geri ödemelerde kullanılmak üzere öğrencinin kendisine ait bir IBAN numarasının yurt müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.

Öğrencilerin kaydoldukları üniversitenin akademik takvim başlangıcına göre yurtta barınmaya başlaması gerekiyor. Akademik takvim başlangıcına göre barınmaya başlamayan öğrencilerin yurt müdürlükleri ile iletişime geçerek durumlarını bildirmeleri gerekiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti